متاسفانه در ورزش ايران مرسوم است همه چيز را فرديگرايانه مورد توجه قرار داده و براساس آن نسخه بپيچيم. اين در شرايطي است كه ورزش و موفقيت در آن ثمره يك كار جمعي است و بايد هر حركتش، مبنايي منطقي داشته باشد و نميتوان همه چيز را يكباره نابود كرد.
به هر حال نابود كردن سادهتر از ساختن است و بر همين اساس است كه در ورزش ايران بيش از آن كه سازنده باشيم، درصدد نابودي ديگران گام برميداريم؛ هرچند اين وسط جاهايي بايد به مقابله با اين سياست غلط پرداخت و با برنامه رو به جلو حركت كرد، اما چه ميتوان كرد كه آفت نتيجهگرايي بر ورزش ما بدجوري سايه انداخته است.
مثل اين كه امروز يك مدال نقره تكواندو در المپيك لندن شكست محسوب ميشود و خيليها بدون در نظر گرفتن نتايج درخشان گذشته، تيشه به ريشه اين رشته ميزنند.
بيشك بايد انتقاد كرد، آن هم سازنده و بدون حب و بغض، مثل اين كه گفته ميشود نبايد در فاصله چند ماه به المپيك لندن، به همكاري يك مربي موفق چون رضا مهماندوست پايان داده ميشد، آن هم براي ماهي چندميليون تومان ناقابل كه اگر كلش را نيز حساب ميكرديم از 15 ميليون تومان بيشتر نميشد.
هرچند اين وسط تركشهايي از انتقادهاي صورت گرفته نيز متوجه هادي ساعي به عنوان مدير فني تيم ملي است، اما او با اين كه ميپذيرد تكواندو مطابق انتظارها در المپيك لندن حاضر نشده است، قائل به اين هم نيست كه تلاشهاي صورت گرفته به كلي ناديده گرفته شود.
وي در اين زمينه گفت: كسب يك مدال نقره در مسابقههاي تكواندوي المپيك لندن براي ما هم راضيكننده نيست. با اين حال بهتر است انتقادها از ملي پوشان تكواندو منصفانه باشد.
هادي ساعي با اشاره به اين كه سطح رقابتهاي اين دوره المپيك بالا بود و همين مساله به شكست قهرمانان منجر شد، گفت: تيم دو نفره ايران در بخش مردان به يك مدال نقره دست يافت كه نميتوان از آن به عنوان نتيجه ضعيف ياد كرد البته انتظار بيشتري از مليپوشان تكواندوي ايران داشتيم و كسب يك مدال نقره توسط آنها در لندن براي ما هم راضيكننده نيست.
هادي ساعي تصريح كرد: من مخالف انتقاد نيستم و هر كارشناسي اين حق قانوني را دارد كه براساس برداشت هاي خود انتقاد كند، اما حرف من اين است كه صادقانه، با رعايت انصاف و سازنده انتقاد كنيم، نه اين كه چشمها را بسته و دست به تخريب قهرمانان خود بزنيم و از دروغ گفتن هم هيچ ابايي نداشته باشيم.(جام جم)