0

مهمترین اولویت رئیس دولت آینده ... ؟؟؟

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

مهمترین اولویت رئیس دولت آینده ... ؟؟؟

با سلام خدمت شما

همان طوری که در جریان هستید عمر دولت کنونی با تمام نقاط صعف و قوت آن رو به پایان است.

شما دوست عزیز بفرمایید رئیس جمهوری که در آینده این وظیفه را به عهده خواهد گرفت  کدام مورد را باید اولین و مهمترین اولویت را قرار دهد؟چرا؟

آیا این مورد مربوط به اقتصاد است؟(اشتفال و گرانی و هدفمندی و مواردی از این دست )

یا اینکه ایشان باید به عنوان اولویت اصلی به موضوع فرهنگ (حجاب و روابط اجتماعی و مشکلات مربوطه)بپردازد؟

......

با تشکر و احترام

سه شنبه 31 مرداد 1391  6:22 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 mahmoodsafari
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:مهمترین اولویت رئیس دولت آینده ... ؟؟؟

با سلام

من فکر میکنم مهمترین اولویت باید مهار بیکاری و تورم باشه که در حال حاضر گریبان گیر جامعه شده

یک شنبه 5 شهریور 1391  6:08 PM
تشکرات از این پست
qodrat siasport23
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

سلام

ایجاد اشتغال و رفع مشکل اقتصادی

پنج شنبه 9 شهریور 1391  2:39 PM
تشکرات از این پست
qodrat siasport23
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

به نظر من دولت باید به فکر حل ریشه ای مشکلات باشه .

ریشه ی مشکلات کشور ما عدم وجود عدالت واقعی و فراگیر در کشور هست . منطورم از عدالت فقط عدالت اقتصادی نیست عدالت یک موضوع فراگیر هست که متاسفانه در کشور ما و بخصوص در دولت فعلی فقط به جنبه اقتصادی آن توجه می شود متاسفانه برخی با شعار عدالت خود مسبب ایجاد ناعدالتی های دیگری میشوند

اگر عدالت برقرار شود مشکلات اقتصادی ، معضلات فرهنگی و اجتماعی ، درگیری های سیاسی و ... تا حدود زیادی برطرف خواهد شد.

نبود عدالت در اقتصاد باعث ایجاد فسادهای عظیم اقتصادی ( که فساد 3هزار میلیاردی فقط گوشه ای از آن بود) میشود. ایجاد رانت خواری ، آقازاده های با نفوذ، شکم های پرشده از پول نامشروع و رقابت های نا سالم اقتصادی و مشکلات ناشی از آن و بسیاری موضوعات دیگر همه نتیجه ناعدالتی اقتصادی است. باور کنید بسیاری از همین معظلات فرهنگی نیز ناشی از همین پول های ناپاکی است  که در جامعه وجود دارد.

نبود عدالت سیاسی نیز به نوبه خود باعث از بین رفتن سرمایه انسانی گروهی در کشور میشود که سالهای سال در این نظام تجربه کسب کردند. تجربه ای اگر در اختیار دشمنان نظام قرار گیرد باعث مشکلات فراوان در کشور خواهد شد.

نبود عدالت در زمینه های مختلف اجتماعی ، قضایی ، عدالت آموزشی و .... هرکدام می تواند باعث بروز مشکلات مختلف فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و ... شود .

امیدوارم دوستان از صحبت من در مورد عدالت به مفهوم طرفداری از گروه خاصی تعبیر نکرده باشند . عدالت مفهومی بسیار مقدس تر ازآن است که بازیچه اهداف سیاسی عده ای شود.

خدا کند هر چه زودتر آن برقرار کننده ی عدل جهانی ظهور کند. 

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

چهارشنبه 15 شهریور 1391  12:37 AM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat siasport23
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول abiri064

با سلام خدمت شما

تا اونجایی که من متوجه شدم تاکید شما بیشتر در مورد اقتصاد و عدالت در اون هست.که به گفته شما می تواند با عث ایجاد مشکلات فرهنگی  و یا مشکلاتدیگر هم شود.

اگر فردی که در آینده روی کار خواهد آمد، بخواهد به دلایل گفته شده از اقتصاد شروع کند به صورت مشخص اول باید روی کدام نقطه دست بگذارد و به اصلاح بپردازد؟

با احترام

جمعه 17 شهریور 1391  1:59 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

مسکن،شغل

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جمعه 17 شهریور 1391  6:32 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

به نظر من مهم ترین اولویت باید ایجاد اشتغال پایدار باشه

البته باید سعی کنند که تنشهای میان قوا رو کم کنند

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 17 شهریور 1391  7:45 PM
تشکرات از این پست
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

تا اونجایی که من متوجه شدم تاکید شما بیشتر در مورد اقتصاد و عدالت در اون هست.که به گفته شما می تواند با عث ایجاد مشکلات فرهنگی  و یا مشکلاتدیگر هم شود.

اگر فردی که در آینده روی کار خواهد آمد، بخواهد به دلایل گفته شده از اقتصاد شروع کند به صورت مشخص اول باید روی کدام نقطه دست بگذارد و به اصلاح بپردازد؟

با احترام

با سلام و تشکر از شما

البته من بیشتر نظرم بر عدالت فراگیر بود. اما به قول مقام معظم رهبری در عدالت جنبه اقتصادی آن نمود خارجی بیشتری پیدا می کند و تاثیر آن در جانعه بیشتر هویدا میگردد.

به نطر من ساختار اقتصادی کشور ما دچار یک بی نظمی و بهم ریختگی زیاد هست . البته دلیل اون رو کارشناسان بهتر میدونن اما من به دلیل سابقه ای که در باشگاه خبرنگاران جوان دارم با چند تن از مدیران بورس و بانک ارتباط دارم. به نظر این کارشناسان مشکلات اقتصادی ما به دلایل زیر است :

1) تحریم های اقتصادی و مشکلات ناشی از آن و برنامه هایی که باید برای مقابله با آن انجام شود.

2) عدم برنامه ریزی منظم و پایدار کلان اقتصادی که باعث عدم ترقیب به سرمایه گذاری می شود.

3) نقدینگی بالا در کشور که ناشی از برنامه ریزی خوب در اقتصاد خرد است.

4) عدم حمایت عملی از واحد پول ملی که در اقتصاد جهانی باعث بروز مشکلات فراوان می شود.

5) وجود تفکرات متضاد اقتصادی در دوره های مختلف در کشور

6) اقتصاد متکی به نفت

7) واردات بیش ازحد و عدم حمایت عملی از تولیدات داخلی

8) دخالت بیش از حد دولت در امر اقتصاد و عدم استقلال نهادهایی مثل بانک مرکزی ، شورای رقابت و صندوق توسعه ملی

البته من توی وبلاگم ( که البته از سرویس وبلاگ سایت راسخون هم هست ) یک سخنرانی بسیار تامل برانگیز از آقای دکتر عباسی گذاشتم که تاحدودی به همین مشکلات و تبعات آن اشاره میکنن . دوستان اگه علاقه دارن میتونن این فایل رو از آدرس زیر دانلود کنن.

http://majidabiri.rasekhoonblog.com/show/162100/

به نظرم دولت قبل از هر اقدامی باید در مورد اقتصاد برای حل این مشکلات تلاش کنه. البته با راهکارهایی که اقتصاددان ها بهتر می دانند

به نظر میرسه به غیر از مورد اول که ناشی از خارج نظام هست ( که البته با تدبیر اقتصاد مقاومتی که رهبری فرمودند میتوان با آن مقابله کرد) سایر موارد ناشی از مشکلات مدیرتی و نظارتی در داخل است. در بین این ها هم مورد دوم مهمترین مورد است چرا که تا یک برمامه بلند مدت،منظم و پایدار و البته عملی در امر اقتصاد وجود نداشته باشد. وضعیت اقتصادی ما بهبود پیدا نخواهد کرد. 

امیدوارم دولت آینده، دولتی قوی و شایسته برای این نظام اسلامی باشه.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

جمعه 17 شهریور 1391  11:24 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها