شیعه در خواب غفلت ؟ امام زمان عج در زندان غیبت !
امام زمان عج : یا جداه شما در کربلا تنها ماندید من هم در این زمان تنها هستم !
منبع : پایگاه معارف حقه ی اهل بیت
یوسف مصر به خاطر گناهان برادرانش به چاه و زندان گرفتار شد و... یوسف زهرا هم به خاطر گناهان ما به زندان غیبت دچار شد و چه گناهی بالاتر از غفلت ما شیعیان و محبان از امام زمانمان !؟ انگار نه انگار که امام زمانی داریم ! انگار نه انگار که امام زمان فرموده اند (نقل به مضمون) صبح و شام گریه میکنم برای مصیبت جدم حسین علیه السلام به مردم بگوئید من مظلوم هستم کسی برای فرج من دعا نمیکند شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند حضرت رو به جد بزرگوارشان امام حسین علیه السلام کردند و فرمودند ؟ یا جداه شما در کربلا تنها ماندید و من هم در این زمان تنها هستم کسی به ندای من توجه نمیکند من دریک طرف تنها هستم و مردم در طرف دیگر در شهر ها در پی کسب و کار خویشند اگر میخواستند دعا میکردند و خدا به اندازه چشم بر هم زدنی فرج ما را می رساند اگر در بین شعیانم فقط شیعیان ایران آن هم به صورت دست جمعی برای فرج من دعای همگانی میکردند و یک انقلاب مذهبی و دعا انجام میدادند خداوند فرج ما را می رساند ...
و ما هم عرضه میداریم : مولای ما ! از غفلت ماست غیبت طولانی شما ... بغض گلو گرفته پنهانی شما
کَسی هم نیست مردم را به امام زمان عج و دعا برای فرجش دعوت کند همه در فکر خودشانند بدبختی و بیچارگی و سختی و ... مردم جهان به منتهی الیه خود رسیده اما از خواب غفلت بیدار نمیشوند و منجی را صدا نمی زنند !؟ شیعه هم که ...!؟ نمیدانم دگر منتظر چه هستند تا بیدار شوند !؟ این همه علائم این همه نشانه این هم شیعه کشی و سختی و بی چارگی ... ِآیا باز هم امید به غیر می بندند شیعیان !؟شیعیان بحرین شیعیان عربستان شیعیان پاکستان شیعیان ایران شیعیان عراق و ... دگر بس است بیدار شویم بیدار شویم بیدار شویم قبل از انکه ... !!
یکی از دوستان عزیز پام گذاشته اند در قسمت نظرات همین پست که :
نویسنده: قاسم
سه شنبه 31 مرداد1391 ساعت: 12:23
سلام دوست عزيز
اين عکس توهين به امام است. خواهشا عوضش کنيد
ممنون از دیگاه شما اما باید این حقیت را بپذیریم
از بعد ظاهر :
همان طور که اهل بیت را یکی پس از دیگری شهید کردند امام حسین علیه السلام را قطعه قطعه کردند (خدا لعنت کند معاویه و یزید و ابن زیاد و عمر بن سعد و شمر و ...) را و هم چنین همان طور که ائمه دیگر ما را یا مسموم کردند و یا در زندان انداختند مثل اقا امام کاظم صلوات الله علیه که هارون الرشید ملعون ایشان را 14 سال از این زندان به ان زندان روانه ساخت و در زندان اخر هم زندان سندی بن شاهک ملعون یهودی زاده ایشان را در بدترین شرایط و غل و زنجیر و .... کرده بودند و همین طور امام هادی و امام حسن عسکری را از مدینه به پادگان و زندان سامرا اوردند و خانه شان را زندانشان کردند بارها انها را مورد اذیت و ازار قرار دادند آلان هم همین گونه است متاسفانه علت اصلی به شهادت رسیدن 11 امام قبلی غفلت شیعیان و کمبود یار بود که دشمنان توانستد دشمنی خودشان را آشکار کنند و در نهایت اهل بیت را به شهادت برسانند همینک هم همینگونه است علت اصلی غیبت غفلت ما شعیان و کمبود یار است که امام زمان تشریف نمی آورند همان طور که خودشان هم فرموده اند اگر 313 یار یعنی 313 شیعه واقعی داشتم ظهور میکردم یا باز فرموده اند اگر شیعیان همگی با هم فرج مرا از خدا بخواهند و دعا کنند ظهور میکنم ... امام زمان عج هم در زندان غیبت و غربت و مظلومیت است ...
از بعد باطن
حق با شماست :
امام حجت خدا ولی خدا لسان الله وجه الله عین الله باب الله است قدرت الهی دارد ید الله است نور خداست 14 معصوم قبل از خلقت افرینش نورشان مشتق شده بود از خدا و گردا گرد عرش الهی بودند در زیارت ال یس میخوانیم شما 14 معصوم انتم الاول و اخر این عزیزان خدا اول اخرند امیر المومنین میفرمایند کشته ما کشته نمی شود یعنی اینها مرگی ندارند و خیلی دیگر از اسرار که نمیشود گفت بروید حدیث نورانیت امیرالمومنین و احادیث در این مورد را مطالعه بفرمائید به فرموده خودشان دنیا در نزد امام مثل گردو در کف دست امام است امام فووت کند ظالمین را نابود میکند اما بنا بر ظاهر است تا زمان ظهور حضرت مهدی عج همان طور که در روز عاشورا هم جنیان شیعه زعفر جنی (جنیان شیعه و مومن هم وجود دارند در قران سوره جن مطالعه بفرمائید)به امام حسین عرضه داشت که ایا اجازه میدهید تمامی دشمنان را ریشه کن سازیم امام فرمودند خیر این مشیت و اراده ی الهی و اراده ی ماستکه اینگونه شود و حکمتهای دارد و گرنه ما خودمان در آن واحد انها را با خاک یکسان میکنیم و نابود میسازیم و... همه ی اهل بیت همین طور است در کتب دینی و تاریخی هست ماجرای ان یهودی که وقتی دید دست امیرالمومنین در همان روزی که حضرت را کشان کشان با دست بسته و بی عمامه بر روی زمین میکشیدند تا به زور از او بیعت بگیرند برای ابوبکر ملعون آن یهودی وقتی این صحنه را دید شهادتین را گفت و مسلمان شد از او پرسیدند چرا ؟ پاسخ داد : این همان کسی هست که روزی درب خیبر ما یهودیان را که 40 نفر مرد هم نمیتوانستند /ان را جابه جا کنند به یک باره از جا برکند در حالی که پاهایش نیز بر روی زمین نبود اما حالا که وضعیت را اینگونه میبینم فهمیدم که این دین حق است که این مرد که میتواند همه ی انها را در ان واحد تکه تکه کند سکوت کرده و چیزی نمیگوید برای حفظ دین اسلام و نخواستن مردم و کمبود یار و ... بقیه ائمه هم همین گونه است اما اساس کار خداوند تا قبل از ظهور حضرت مهدی بر اسباب طبیعی است اکثرا مگر موقع اضطراری مثل زمانی که متوکل ملعون امام هادی را برای اینکه به تمسخر بگرد و به قول خودشان نستجیربالله مسخره کند در قفس شیر انداخت تا امام را تکه تکه کنند اما در نهایت تعجب و ترس و وحشت دید که شیرها به امام سجده کردند و به پاهای امام افتادند بله حقیقت و باطن این است و این عکسی که قرار داده شده از جانب ظاهر است وگرنه که ...
اما از بعد از ظهور امام زمان دگر مشیت و اراده الهی چیز دیگری استو خداوند بنا دارد با باطن امر کارهایش را جلو ببرد برای همین امام زمان با قدرت الهی و چهره ی جبروتی و و برهان های الهی و معجزات بزرگ و ... ظهور میکنند و جهان را به دین خداوند می اورند و سراسر عالم را پر میکنند از عدل و داد و دین و محبت و صلح و صفا و خوشی و پاکی و زیبائی و راستی و ... و بهشتی بر روی زمین بر پا خواهند کرد به زودی ان شاء الله
التماس دعای فرج
لینک ثابت 8نظر