0

در باره دوره جدید ختم قرآن کریم نظر بدید

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

در باره دوره جدید ختم قرآن کریم نظر بدید

به نام خدا

با سلام و احترام

نظرتون در باره برگزاری دوره جدید ختم قرآن کریم چیه ؟

من پیشنهاداتی را در تایپیک ختم قرآن ارائه داد ه ام ممنون میشم لطف کنید به آدرس ذیل سری بزنید و نظر بدید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/631797/page1/

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
سه شنبه 31 مرداد 1391  12:14 PM
تشکرات از این پست
architect0811 zahra_53 ali_81 hamed_yurdum mahmoodsafari majid68 bivafa nikbakht88 prompet abdo_61 farshon saeid63 fatemeh_75 fatemeh35 ravabet_rasekhoon alaleh70 fatemeh313
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:در باره دوره جدید ختم قرآن کریم نظر بدید

سلام وخوشامد

خیلی پیشنهاد  خوبی هستش

واقعا گاهی اوقات در سایت بیکاریم  و همین طور الکی میچرخیم و نمیدونیم چه کار کنیم

حداقل اینطوری یه کار مفیدی انجام میدیم

ممنون از لطف شما

سه شنبه 31 مرداد 1391  12:39 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari abdo_61 majid68 zahra_53 bivafa mohammad_43 farshon saeid63 fatemeh_75 nikbakht88 alaleh70 ravabet_rasekhoon
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

منم با نظرarchitect0811 و mohamad  عزیز موافقم.

خیلی فکر خوبیه.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سه شنبه 31 مرداد 1391  12:56 PM
تشکرات از این پست
majid68 zahra_53 mohammad_43 saeid63 fatemeh_75 nikbakht88 alaleh70 ravabet_rasekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی.

بسیار پیشنهاد خوبی است زیرا ما قرآن را جز برای مجالس ختم استفاده نمی کنیم

حال آنکه در این کتاب راه خوشبختی انسان ها بیان شده است

البته به نظرم اگر معنی آن نیز در در دستور کار قرار گیرد هم می تواند مثمر ثمر باشد.

کمال تشکر را از جناب mohammad_43 بابت پیشنهادشان دارم.

بهترین ها را برایتان خواهان و خواستارم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 31 مرداد 1391  1:07 PM
تشکرات از این پست
majid68 zahra_53 bivafa mohammad_43 farshon saeid63 fatemeh_75 nikbakht88 alaleh70 ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

خیلی پیشنهاد بجا و مناسبی است .

ما باید هرچه بیشتر با قرآن و آیات نورانی آن انس بگیریم  و با تامل در معانی آن آنها را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 31 مرداد 1391  1:46 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mohammad_43 farshon saeid63 fatemeh_75 majid68 nikbakht88 alaleh70 ravabet_rasekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

قرآن کتابی است که نام بیش از 70 سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است و بیش از 30 سوره اش از پدیده های مادی و تنها 2 سوره اش از عبادات! آن هم حج و نماز !

کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست ...

این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند، لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را ــ که خواندنی نام دارد ــ دیگر نخواندند و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت، از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند، وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و باد شانه و ... شد و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند وبالاخره، اینکه می بینی؛ اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد.

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند " چه کس مرده است؟ "

چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام.

یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته،‌ یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، ‌یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و … آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟

قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند،‌ آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند... اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ”احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …

قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه، خواندن تو آز آخر به اول، ‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .

خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .

آنان که وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌ گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 31 مرداد 1391  2:05 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mohammad_43 farshon zahra_53 saeid63 fatemeh_75 majid68 nikbakht88 alaleh70 ravabet_rasekhoon
alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248
سه شنبه 31 مرداد 1391  2:08 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mohammad_43 zahra_53 saeid63 fatemeh_75 majid68 nikbakht88 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و تشکر

جناب abdo_61

لطفا متن خود را مجددا قرار دهید. تاپیک به هم ریخته لذا اجبارا پست شما حذف شد اما متن شما را در ادامه قرار دادم تا مجددا قرار دهید.

موفق باشید. 

کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست ...

این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند، لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را ــ که خواندنی نام دارد ــ دیگر نخواندند و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت، از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند، وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و باد شانه و ... شد و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند وبالاخره، اینکه می بینی؛ اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد.

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند " چه کس مرده است؟ "

چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام.

یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته،‌ یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، ‌یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و … آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟

قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند،‌ آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند... اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ”احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …

قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه، خواندن تو آز آخر به اول، ‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .

خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .

آنان که وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌ گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم.

سه شنبه 31 مرداد 1391  11:38 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mohammad_43 abdo_61 farshon zahra_53 saeid63 fatemeh_75 majid68 alaleh70 ravabet_rasekhoon
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

بعضی از مواقع برای انجام کارهای خوب و واجب هم نیاز داریم که به کسی یا جایی تعهد بدهیم تا به آن عمل کنیم

من موافقت صد درصد خود را اعلام می کنم انشاءالله همراه خوبی در اجرای این فریضه باشم

چهارشنبه 1 شهریور 1391  12:28 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 zahra_53 saeid63 architect0811 fatemeh_75 majid68 nikbakht88 alaleh70
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من هم باهمگی موافقم اما نبایدنیت جایزه وغیره باشه انسان اگرقدمی برمی داره بایدبدون چشمداشت باشه حداقل هزینه جایزه روبه زلزله زدگان تقدیم کنیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 1 شهریور 1391  8:46 AM
تشکرات از این پست
architect0811 majid68 nikbakht88 alaleh70
saeid63
saeid63
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1146

بسم الله الرحمن الرحیم

پیشنهاد خوبی است . انشالله برگزار بشه و توفیق شرکت در این طرح معنوی را داشته باشم .

راسخون هر روز بهتر از دیروز

چهارشنبه 1 شهریور 1391  9:56 AM
تشکرات از این پست
architect0811 majid68 alaleh70 mohammad_43
fatemeh35
fatemeh35
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 416

پیشنهاد خوبیه امیدوارم با استقبال راسخونی ها مواجه بشه . من هم به امید خدا شرکت میکنم .

شنبه 4 شهریور 1391  7:47 AM
تشکرات از این پست
majid68 architect0811 nikbakht88 alaleh70 mohammad_43
majid68
majid68
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4493

پیشنهادی است معنوی و پسندیده .

من هم شرکت میکنم .

شنبه 4 شهریور 1391  8:28 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 alaleh70 mohammad_43
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

میشه به جدول مربوطه یه خونه ی دیگه ام اضافه کنید تا کاربر بعد از اینکه صفحه ی مورد نظر از قرآن کریم رو تلاوت  کرد بیاد و اون پست رو  ویرایش کنه و تیک بزنه که اونو تلاوت کرده

اینجوری من فکر میکنم بهتره و کسی تلاوتش رو به تعقیب نمیاندازه

شنبه 4 شهریور 1391  12:56 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 alaleh70
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

ضمن سلام و تشکر از دوستان مشارکت کننده.

مدیران و کاربران قدیمی تر با طرح مطهرون آشنایی دارند. ای کاش همین طرح یا مشابه آن با حضور یک کارشناس معنویی یا با اجرای مدیران قدیمی که این طرح را راه اندازی کردند، مجددا ایجاد می شد و سایت راسخون را رنگ و بوی معنویت می بخشید. 

موفق باشید.

یک شنبه 5 شهریور 1391  4:51 PM
تشکرات از این پست
alaleh70 architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها