رویانیان عشق بمب ترکاندن است!
فقط رقم قرار داد سرمربی تیم ، یک میلیون و دویست هزار دلار (950 هزار یورو) بود که با این رقم در بین رده بندی دستمزدهای مربیان 16 تیم حاضر در رقابتهای یورو 2012 در رده دهم قرار گرفت. دستمزد "اسلاون بیلیچ" سرمربی کراوسی، "میشال بیلک" سرمربی جمهوری چک و "فرانسیسک اسمودا" سرمربی لهستان را روی هم قرار دهیم بازهم به دستمزد یک ساله مانوئل خوزه سرمربی تیم پرسپولیس نمی رسد .
رویانیان در پرسپولیس عاشق بمب ترکاندن بود! بخاطر این موضوع به دنبال ستاره های میلیاردی فوتبال رفت و به زعم خودش شیرین کاشت. انتخاب بازیکنان پرسپولیس بر اساس کار کارشناسی شده نبود و فقط احساسات ، نام ها و سوژه روز بودن برای رویانیان مهم بود . در هیچ جای دنیا ندیده ایم که ابتدا بازیکنان را انتخاب کنند و بعد سرمربی تیم را ، مثل این است که چند پیاز و گوجه را به آشپزی بدهیم و از او تقاضای پختن آش کنیم .
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس یک تنه از قرارداد های کلان بازیکنان پرسپولیس حمایت می کرد و حتی آروزی خرید هواپیما در کنار ماشین های لوکس اعطایی را داشت .
هفته پنجم رقابت های لیگ برتر گذشت ، پرسپولیس با 4 امتیاز از پنج بازی در رده شانزده گرفت . تیمی که وعده شروع طوفانی اش را می دادند امروز در جایگاه شانزدهم است ، اما در این بین حرفهای برخی بازیکنان و سرمربی این تیم که حالا پول هایشان را گرفتند و خیالشان راحت است نمکی بر زخم های هواداران این تیم است . علی کریمی بعد از باخت در برابر داماش گیلان به خبرنگاران گفت : "من اعصاب ندارم. دست از سرم بردارید. چیزی برای گفتن ندارم. " . سرمربی پرسپولیس که قبلا گفته بود این تیم را دوازدهم نمی دهد بعد از بازی شب گذشته گفت : " میخواهید من هم بمیرم! بازیکنان هر کاری که بخواهند انجام میدهند .هر کسی جای من بیاید بهتر از من نمی تواند کاری انجام دهد و این بدترین تصمیم باشگاه است که کس دیگری برود و این یک قدم عقب رفتن به جای جلو رفتن است. همه گفتند با این شرایط چرا پرسپولیس را قبول کردی من به خاطر مدیرعامل باشگاه که می خواست تیم را عوض کند قبول کردم. چون تیم بد آماده شده بود .
با این وضع رویانیان هنوز به دنبال نام هاست صحت این مدعا را قرار داد اخیر باشگاه با بهداد سلیمی و احسان حدادی ثابت می کند . در اینکه این دو نفر شایستگی های فروانی دارند شکی نیست اما گذر زمان همه چیز را مشخص میکند همان طور که اکنون حال و روز خرید های سابق رویانیان را می بینیم ، ستاره هایی که امروز بی فروغ شده اند و فقط نانِ نام خود را می خورند ستاره هایی که در مقابل بازیکنان گمنام اما غیور داماش شکست می خورد و بعد از شکست هم از مردم طلبکارند .
آقای رویانیان سرنوشت شما مثل روز روشن ، شما راه حسین هدایتی را رفتید و این راه محکوم به شکست است . به هر نحوی آب رفته به جوی را بازگردانید .
سه شنبه 31 مرداد 1391 11:16 AM
تشکرات از این پست