گالياني: کاسانو احتمالا از ما جدا مي شود
گالياني: کاسانو احتمالا از ما جدا مي شود
نايب رئيس روسونري اعلام کرده که مذاکرات براي جدايي کاسانو از اين تيم آغاز شده و حتي احتمال مبادله او با پاتزيني هم وجود دارد.
|
|
|
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان در صحبتهايي به گمانه زني ها در مورد احتمال مبادله آنتونيو کاسانو و جيامپائولو پاتزيني، مهاجم اينتر دامن زده و اعلام کرده که با توجه به تمايل کاسانو براي ترک ميلان، اين مبادله ممکن است انجام شود.
اين درحالي است که اين روزها شنيده مي شود که ممکن است از کاسانو به عنوان مهره اي براي جذب پاتزيني از اينتر استفاده شود و مدير اجرايي و نايب رئيس روسونري هم در صحبتهايي اعلام کرده که مذاکرات در حال انجام است.
گالياني در صحبتهايي درکنفرانسي خبري گفت:« من آنچه درجريان است را رد نمي کنم. کاسانو از ما خواسته تا او را به فروش برسانيم و محتمل ترين راهکار، مبادله بازيکنان است. مذاکرات در حال انجام است و هيچ شکي دراين باره نيست و بايد ببينيم که چه خواهد شد. از آنجايي که در حال مذاکره ايم، ممکن است نتيجه آن مثبت باشد و يا منفي.»
گالياني در پاسخ به سوالي درمورد مبادله کاسانو با پاتزيني ،خنديد و گفت:« من چيزي دراين باره نمي دانم»
اين صحبتهايي بود که گالياني بعد از باخت 2-3 ميلان مقابل يووه در جام برلوسکوني برزبان آورد. ديداري که کاسانو در آن غايب بود.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 31 مرداد 1391 11:06 AM
تشکرات از این پست