0

آنچلوتي پس از دومين تساوي پاري سن ژرمن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

پاري سن ژرمن ديشب و درهفته دوم رقابتهاي ليگ يک فرانسه، مقابل آزاسيو به تساوي بدون گل دست يافت و حالا کارلو آنچلوتي، مربي اين تيم ثروتمند، خوشنودي و رضايت از خود در نيمه اول بازي را دليل اين نتيجه نامطلوب مي داند.

پاري سن ژرمن درجريان اين بازي به دنبال خلق موقعيت هايي بود وبا اخراج اسکيل لاوتزي در دقيقه 59 بازي، کار براي اين تيم سخت تر هم شد.

درپايان اين مسابقه کارلو آنچلوتي به فرانس فوتبال گفت:« اخراج لاوتزي درست بود. من واقعا ناراحت شدم. بازيکنانم برخوردهاي خشني با بازيکنان آژاکسيو داشتند. به علاوه ما نيمه اول را با غرور و حس رضايت از خود انجام داديم. اين نااميد کننده است. چون ما تيم با کيفيت و با مهارتي داريم و بالانس خوري در زمين بازي داريم.»

هفته گذشته اين زلاتان ايبراهيموويچ بود که با گلزني توانست يک امتياز براي پاري سن ژرمن کسب کند ولي در بازيه هفته دوم ليگ فرانسه، هيچ يک از خريدهاي گران قيمت اين تيم نتوانستند گلي را به ثمر برسانند و آنچلوتي دراين باره گفت:« ما گلي نزديم ولي موقعيت هاي زيادي هم براي گلزني نداشتيم. جداي از موقعيت گل ژرمي منس. در بازي قبلي مقابل لوريان، دست کم 10 تا 12 موقعيت گلزني داشتيم ولي در بازي يکشنبه شب فقط يک بخت گلزني خلق کرديم.»

مربي ايتاليايي پاري سن ژرمن ادامه داد:« از نظر فيزيکي شايد برخي از بازيکنان در 100% آمادگي نباشند ولي فکر نمي کنم که پاري سن ژرمن فاصله زيادي با خواسته هايش داشته باشد. با حضور ايبراهيموويچ و تياگو موتا، کيفيت تيم پيشرفت خواهد کرد. ما بايد تلاش کنيم تا بالانس بهتري را پيدا کنيم و به سازماندهي بهتري برسيم. چون بازيکنان جديد زيادي در تيم ما هستند.»

پاري سن ژرمن در هفته سوم رقابتهاي ليگ يک فرانسه به دنبال اولين بردش خواهد بود. آنها در بازي بعدي در پارک دو پرنس ميزبان بوردو هستند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 31 مرداد 1391  11:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها