داربي نقطه اوج استقلال و پرسپوليس است
پاشازاده:
داربي نقطه اوج استقلال و پرسپوليس است
بازيکن اسبق استقلال، بازي داربي و هفته ششم ليگ را نقطه اوج و نقطه عطف کارنامه دو تيم استقلال و پرسپوليس دانست.
|
|
|
مهدي پاشازاده بازي هفته ششم ليگ را غير قابل پيشبيني خواند و گفت: اين هفته در واقع نقطه اوج و نقطه عطف کارنامه اين دو تيم است. هر کدام که بتواند ديگري را ببرد از فشار بالاي روحي خارج گشته و راحتتر کار خود را پيش ميبرد. واقعا نميشود روي دربي حساب باز کرد و برنده را از قبل تعيين کرد. گاهي تيمي گل ميزند و تيم مقابل تا دقيقه 90 فشار آورده و در نهايت گل تساوي را خواهد زد. استقلال از لحاظ موقعيت و مهره به نظر من از پرسپوليس بهتر است هر چند نتيجه دربي را حرکات صحيح و برنامه منظم و حرفهاي تعيين ميکند.
وي درخصوص بازي هفته پنجم استقلال نيز اظهار کرد: اگر بخواهيم از زاويه فني به اين بازي نگاه کنيم به نظر ميآيد مشکل استقلال در اين بازي که نتوانست با برد آن را پشت سر بگذارد، کمي تابع احساسي شدن و سرانجام يک بازي بيهدف بود يعني هدف بود و آن هم شکست ملوان بود ولي متاسفانه نتوانستيم آن سرعت دلخواه را ببينيم نه در خط حمله و نه در خط هافبک استقلال.
سرمربي تيم پارسه گفت: يک نکته که چندان مورد قبول من واقع نشد توپهاي مستقيم بود که بيش از حد از آن استفاه شد چيزي که باعث افزايش جذابيت يک فوتبال ميشود از ديد من انجام کارهاي ترکيبي و پاسهاي کوتاه و در عمق است. بر عکس استقلال اين ملوان بود که سرعت لازم را چاشني کارش کرده بود. استقلال پس از دريافت گل فشار زيادي را به ملوان آورد و توانست به گل تساوي برسد و حتي تا پاي برد هم پيش رفت و اين مشکل گلزني بايد طي بازيهاي آتي حل شود استقلال به يک فوروارد شش دانگ نيازمند است تا خيالش از گل شدن توپهاي آخر راحت شود.
بازيکن اسبق استقلال اضافه کرد: تيمها مقابل استقلال و پرسپوليس با قدرت هر چه بيشتر ظاهر خواهند شد و در واقع بايد گفت ورق برگشته و در زبان انگليسي اصطلاحي هست که ميگويد «بدون احترام» يا همان نداشتن ترس مقابل تيمهاي بزرگ. ساير تيمها حتي در آزادي هم براي استقلال و پرسپوليس دردسر ايجاد ميکنند و اين، کار را براي اين دو تيم بزرگ پايتخت سخت و دشوار خواهد کرد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 31 مرداد 1391 10:59 AM
تشکرات از این پست