0

دنيل اگر:در مورد کارت‌قرمزم فرجام‌خواهي مي‌کنم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

اين بازيکن دانمارکي در اولين ديدار فصل جديد ليگ برتر که با شکست 3-0 ليورپول مقابل وست بروم همراه بود، به خاطر خطايي که روي بازيکن حريف در محوطه جريمه انجام داد، از بازي اخراج شد .

دنيل اگر، مدافع دانمارکي ليورپول، اعلام کرد قصد دارد به خاطر کارت قرمزي که در ديدار اين هفته تيمش مقابل وست بروم دريافت کرد، فرجام خواهي کند.

اين بازيکن دانمارکي در اولين ديدار فصل جديد ليگ برتر که با شکست 3-0 ليورپول مقابل وست بروم همراه بود، به خاطر خطايي که روي بازيکن حريف در محوطه جريمه انجام داد، از بازي اخراج شد.

او معتقد است فيل داود، داور ديدار، در مورد اعلام اين خطا اشتباه کرده است.

اگر بعد از اعلام تصميمش براي فرجام خواهي به خبرنگاران گفت:" من صحنه را بار ديگر در تلويزيون ديدم. هيچ برخوردي صورت نگرفت. البته داورها هم انسان هستند و ممکن است اشتباه کنند. من بدشانس بودم که اين اشتباه در مورد من صورت گرفت. اين ناراحت کننده است اما اين هم جزئي از بازي است."

او همچنين مطمئن است که تيمش مي تواند اين شکست سنگين را پشت سر بگذارد و به مسير پيروزي برگردد.

" من مطمئنم که اين شکست را پشت سر خواهيم گذاشت. فکر مي کنم قبل از اخراج من، ما کنترل بازي را در اختيار داشتيم.

ما موقعيت هاي زيادي ايجاد کرديم اما کارت قرمز اوضاع را تغيير داد. فکر نمي کنم نتيجه عادلانه بود. اما فوتبال همين است و چنين اتفاقاتي رخ مي دهد."

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 31 مرداد 1391  10:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها