مورينيو: دوست دارم روزي به ليگ برتر برگردم
مورينيو: دوست دارم روزي به ليگ برتر برگردم
ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، بار ديگر تاکيد کرد که دوست دارد روزي به ليگ برتر انگليس برگردد و احتمال برعهده گرفتن هدايت چلسي را رد نکرد.
|
|
|
اين مربي پرتغالي در سال 2004 هدايت چلسي را برعهده گرفت و اين تيم را بعد از 50 سال قهرمان فوتبال جزيره کرد. در چند فصل اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن مورينيو به يکي از دو تيم شهر منچستر به گوش مي رسد؛ ضمن اينکه از او به عنوان يکي از گزينه هاي هميشگي رومن آبراموويچ نام برده مي شود.
او امروز در گفتگو با راديو بي بي سي در مورد احتمال بازگشت به استمفوردبريج گفت:" من به جايي مي روم که من را واقعا بخواهند؛ وقتي زمانش برسد، آنها بايد نشان بدهند که من را مي خواهند.
البته بايد بار ديگر تاکيد کنم که من در حال حاضر در رئال مادريد هستم و بودن در اينجا را بسيار دوست دارم.اما دوست دارم روزي به فوتبال انگليس برگردم؛ بله؛ اين را قبلا هم گفته ام."
مورينيو در هر باشگاهي که مربيگري کرده، ارتباط ويژه اي با هواداران برقرار کرده است؛ او در مورد اين مسئله گفت:" وقتي به باشگاهي مي روم و پيراهن آن باشگاه را مي پوشم، احساس مي کنم اين پيراهن، اولين پيراهن من يا آخرين آن است.احساس مي کنم هواداران بخشي از خودم هستند و با آنها ارتباطي ابدي برقرار مي کنم. وقتي مقابل چلسي قرار مي گيرم، اين را احساس مي کنم و اگر مقابل اينتر قرار بگيرم هم همين طور.
من براي باشگاه کار مي کنم؛ براي مردمي که به من اطمينان دارند؛ همين طور براي مالکان و مديران باشگاه اما در واقع باشگاه متعلق به هواداران است.
از نظر من، اين يکي از ويژگي هاي من است. من خيلي زود يکي از آنها مي شوم و تمام تلاشم را مي کنم تا باعث خوشحالي آنها شوم."
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 31 مرداد 1391 10:51 AM
تشکرات از این پست