0

متاسفانه هيچ ارتباطي بين ما و ژوزه نيست

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

آشتياني:

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس با انتقاد از برگزار نشدن جلسات کميته فني در اين شرايط، گفت: انتقادهايي را به نوع بازي تيم و برخي موارد ديگر داريم. اما متاسفانه ارتباطي بين ما و مانوئل ژوزه وجود ندارد!

ابراهيم آشتياني در گفت‌وگو با ايسنا، درباره علت عملکرد ضعيف تيم فوتبال پرسپوليس در پنج هفته گذشته از ليگ برتر به ويژه بازي با داماش، اظهار کرد: من چون خودم در پرسپوليس سال‌ها بازي کردم، کاملا اوضاع بازيکنان را درک مي‌کنم. پرسپوليس بازيکنان توانمند زيادي دارد و به لحاظ نفرات اصلا ضعيف نيست. از طرفي يکي از بهترين مربيان دنيا هم به اين تيم آمده که رزومه‌اش براي همه ما مشخص است. با اين شرايط سوال پيش مي‌آيد که پس مشکل تيم چيست؟!

وي افزود: مسئله فراتر از مباحث فني است. قديم وقتي چنين مشکلي براي يک تيم پيش مي‌آمد، مي‌گفتند تيم بيمار است. اما اگر بخواهيم به لحاظ علمي اين مسئله را بررسي کنيم، بايد اشاره کنم که پرسپوليس امسال خيلي پر سر و صدا تيمش را بست. توقع‌هاي مردم از اين تيم زياد بود و زيادتر هم شد. ديگر مردم به مساوي هم راضي نيستند. اين يکي از مهم‌ترين اهرم‌هاي فشار روي بازيکنان است. مشکل پرسپوليس امروز، فقط مسائل روحي و رواني است.

اين پيشکسوت پرسپوليس تاکيد کرد: باشگاه پرسپوليس هر امکاناتي را که لازم بوده براي اين تيم فراهم کرده و اين خود تا حدي روي بازيکنان فشار رواني هم ايجاد کرده است. پرسپوليس نسبت به فصل گذشته بازيکنان زيادي را در ترکيبش تغيير داد. الان ما نمي‌توانيم بازيکناني امثال حسين ماهيني، سيد جلال‌ حسيني يا ... را ضعيف بدانيم. اينها بازيکنان فيکس تيم ملي هستند. پس چرا در ترکيب پرسپوليس اين‌گونه بازي مي‌کنند؟!

وي ادامه داد: يکي ديگر از فشارهاي رواني روي بازيکنان، نتايج بد سال گذشته بوده که مي‌دانند تمام مردم منتظر هستند تا آن نتايج تحت هيچ شرايطي تکرار نشود. همين موضوع اضطراب و نگراني را در آنها بيشتر مي‌کند. آنها از باختن مي‌ترسند. بازيکنان همواره با يک احساس ترس خاصي بازي مي‌کنند. در همين بازي با داماش، پاس‌هاي عرضي چند متري را نمي‌توانستند به يکديگر بدهند. نمي‌توانيم چنين بازيکناني را مبتدي بپنداريم و قطعا دلايل ديگري وجود دارد که آنها چنين مبتديانه بازي مي‌کنند.

آشتياني با بيان اينکه بار رواني ايجاد شده روي بازيکنان پرسپوليس، شجاعت آنها را گرفته، ادامه داد: بايد پيشکسوتان، اعضاي کميته فني، روانشناس و ... همه کمک کنند تا پرسپوليس وضعيت بهتري پيدا کند. فشار رواني بخش وسط تيم پرسپوليس را از کار انداخته و همه مي‌دانيم اگر اين بخش در يک تيم ضعيف باشد، يک تيم نمي‌تواند عملکرد هماهنگ و منظمي پيدا کند.

اعضاي کميته فني پرسپوليس

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس با انتقاد از برگزار نشدن جلسات کميته فني، گفت: نمي‌دانم جلسات کميته فني پس چه زمان قرار است برگزار شود؟ اين کميته اعضاي کارکشته‌اي را در فوتبال ايران و به ويژه با تجربه در تيم پرسپوليس دارد. هر چقدر ارتباط اعضا با سرمربي تيم قوي‌تر شود، مشکلات مي‌تواند کاهش يابد. آخرين جلسه ما به سه هفته پيش برمي‌گردد و متاسفم که در اين مدت جلسه‌اي برگزار نشده است. در شرايط بحراني کميته فني حتي مي‌تواند هفته‌اي دو جلسه تشکيل جلسه دهد، اما الان مي‌بينيم که خبري از اين جلسات نيست. جلسه با سرمربي تيم را نمي‌توان خودسرانه گذاشت و بهتر است اعضاي کميته فني در آن شرکت داشته باشند.

اين کارشناس فوتبال در پاسخ به اين سوال که جدا از مباحث رواني، چرا بازيکنان پرسپوليس در ساده‌ترين حرکت‌ها و کارهاي ترکيبي هم ناموفق هستند؟ به ايسنا گفت: اين هم باز به مسئله رواني برمي‌گردد. البته من در اين زمينه به مانوئل ژوزه انتقاد دارم. بعضي از بازيکنان در ترکيب پرسپوليس تداخل وظيفه دارند و چيدمانشان تا حدي ناهماهنگ است. اينها را ما به عنوان اعضاي کميته فني مي‌توانيم به سرمربي تيم بگوييم، اما متاسفانه ارتباطي وجود ندارد!

آشتياني در پاسخ به اين سوال که با اين شرايط چه پيش‌بيني از داربي داريد؟ گفت: پرسپوليس بازيکنان بزرگ زيادي دارد. آنها مي‌توانند همه ناکامي‌هاي گذشته را فراموش کرده و با شجاعت مقابل استقلال بازي کنند. اتفاقا با همه اين اوضاع بنده شانس پيروزي بيشتري براي پرسپوليس نسبت به استقلال در داربي جمعه قائل هستم. اگر پرسپوليس داربي را ببرد، مي‌توانم همه چيز را فراموش کنم.

وي در اين رابطه افزود: داربي فرصتي براي پرسپوليس است تا از اين اوضاع خلاص شود. پرسپوليس در اين مسابقه چيزي براي از دست دادن نخواهد داشت و در مقابل پيش‌بيني مي‌کنم استقلال مثل داربي گذشته با يک غرور کاذب به ميدان بيايد. بنابراين با بازيکناني که ما در اختيار داريم و حمايتي که مي‌خواهم هواداران از پرسپوليس داشته باشند، مي‌توانيم استقلال را شکست دهيم. با غلبه بر استقلال، قطعا اوضاع ما به لحاظ رواني و به تبع آن فني بهتر مي‌شود. هواداران بدانند راهي که پرسپوليس در آن قرار گرفته مسير برگشت ندارد. ما در کميته فني ژوزه را انتخاب کرديم و پاي انتخابمان هم ايستاده‌ايم. ديگر زماني براي برگشت به عقب و انتخاب بازيکنان يا مربيان جديد نيست. پس پرسپوليس همين است و فقط با حمايت همه‌جانبه و کمک درست مي‌شود. ضمن اينکه بايد از ميان گزينه‌هاي موجود هر چه زودتر مربي ايراني را براي کادر فني انتخاب کنيم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 31 مرداد 1391  10:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها