جمشيديان:مقابل سايپا مستحق شکست بوديم
جمشيديان:مقابل سايپا مستحق شکست بوديم
هافبک تيم سپاهان در مورد شکست تيم اصفهاني مقابل سايپاي کرج گفت: در اين بازي ما مستحق شکست بوديم و بايد شکست ميخورديم.
|
|
|
احمد جمشيديان در گفتگو با ايمنا پيرامون شکست تيم سپاهان در ديدار با سايپاي کرج اظهار داشت: به نظر من در اين بازي مستحق شکست بوديم و به همين دليل شکست خورديم چراکه ما بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشتيم و بازيکنان ما اصلا در حد نام خودشان نبودند.
وي در مورد نيمکتنشينياش در بازيهاي اخير سپاهان گفت: براي من فرقي نميکند که در ترکيب تيم باشم يا نباشم زيرا تصميم با سرمربي تيم است و حالا اگر من درون ترکيب تيم باشم اما سپاهان شکست بخورد، هيچ فايدهاي ندارد بنابراين مهم پيروزي تيم است.
هافبک سپاهان در مورد شايعاتي که پيرامون انتقادات و برخوردهاي مسئولان سپاهان با برخي بازيکنان در رختکن شنيده ميشود، ادامه داد: به شما اطمينان ميدهيم که در رختکن هيچ اتفاقي نميافتد و حاضرم قسم بخورم که اين شايعات صحت ندارد. اگر بعد از بازي با سايپا به رختکن ما ميآمديد، متوجه ميشديد که شرايط رختکن ما از روزهايي که ميبريم، آرامتر بود.
وي اضافه کرد: به هر حال باخت هميشه پيش ميآيد چراکه ما پارسال هم در همين هفتههاي ليگ شرايط بدتري داشتيم اما در پايان فصل قهرمان ليگ شديم. ما در هفته پنجم ليگ پارسال 5 امتياز به زور داشتيم اما تيمي ميتواند جام را بالاي سر ببرد که با اين باختها به هم نريزد. شرايط ما هم به هم نريخته و هيچ اتفاقي در تيم نيفتاده است.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 31 مرداد 1391 10:46 AM
تشکرات از این پست