بارسا با فلسفه همیشگیاش بازی میکند
مسی: دیدار با رئال مادرید بسیار پیچیده است
خبرگزاری فارس: مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا در آستانه الکلاسیکو گفت: بازی مقابل رئال مادرید پیچیده است چون آنها بسیار باتجربه هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهاجم آرژانتینی بارسلونا اظهار داشت: هدف اصلی جنگیدن برای کسب تمام عناوین است زیرا بازیکنان ما مثل همیشه به خودشان باور دارند و من میخواهم افتخارات مهمی را برای باشگاه کسب کنم.
مسی که دو گل در پیروزی شب گذشته مقابل رئال سوسیداد به ثمر رساند، اظهار داشت: با وجود اینکه سرمربی جدیدی هدایت تیم را در دست گرفته است، بارسا با همان فلسفه همیشگی فوتبال بازی میکند. شروع مسابقات با پیروزی اهمیت زیادی دارد.
بارسلونا در مسابقه بعدی خود در رقابتهای سوپرجام به مصاف رئال مادرید، حریف دیرینه خود خواهد رفت و این مهاجم معتقد است که این دیدار، مسابقه پیچیدهای خواهد بود زیرا مادرید تیم بسیار باتجربهای است.
وی در این باره گفت: کلید پیروزی ما در این مسابقه این است که تمام بازیکنان بسیار فعال باشند تا بتوانیم گلزنی کنیم. ما مدت زیادی است که در کنار هم بازی میکنیم و کاری را که میخواهیم در زمین مسابقه انجام دهیم، بارها با هم تمرین کردهایم.
لیونل مسی خاطرنشان کرد: احساس بسیار خوبی دارم و تمرینات پیشاز فصل را به خوبی پشت سر گذاشتم.