0

کاسیاس: با اندیشه پیروزی به جدال با بارسا می‌رویم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپيارسال به دوستان
یک بازی هیجان انگیز در انتظار ما است

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان رئال مادرید گفت: با اندیشه پیروزی مقابل بارسلونا در دور رفت سوپر جام وارد میدان خواهیم شد.

خبرگزاری فارس: کاسیاس: با اندیشه پیروزی به جدال با بارسا می‌رویم

به گزارش خبرگزاری فارس، ایکر کاسیاس پس از تساوی یک بر یک رئال مادرید مقابل والنسیا در اولین بازی رقابت‌های لالیگا با بیان اینکه رئال نتوانست از موقعیت‌هایی که خلق کرد نتیجه بگیرد، گفت: به دلیل فرصت‌هایی که روی دروازه حریف ایجاد کردیم، شایسته نتیجه‌ بهتری بودیم.

کاپیتان رئال مادرید ادامه داد: در نیمه دوم فرصت‌‌های بیشتری برای گلزنی پیدا کردیم. دفاع والنسیا بسیار خوب کار کرد و مانع گلزنی مهاجمان ما شد. به هرحال این اولین مسابقه لیگ است و تیم‌ها در حال گرم شدن هستند.

در صحنه گل والنسیا په‌په و کاسیاس به شدت با یکدیگر برخورد کردند که این برخورد باعث شد مدافع پرتغالی رئال مادرید راهی بیمارستان شود. دروازه‌بان مادرید در این باره گفت: حال من خوب است. در دقیقه پایانی نیمه اول حالم کمی بد بود اما اکنون بهتر هستم. په‌په ضربه شدیدی خورد و شب را در بیمارستان گذراند. امیدواریم که او هرچه زودتر بهتر شود.

رئال مادرید پنج‌شنبه شب در دور رفت رقابت‌های سوپر جام اسپانیا به مصاف بارسلونا خواهد رفت و کاپیتان سفیدپوشان مادرید در این باره گفت: اکنون باید برای کسب یک قهرمانی هیجان انگیز آماده شویم. مثل سال گذشته مقابل بارسلونا بازی خواهیم کرد و یک بازی زیبا و هیجان انگیز را ترتیب خواهیم داد. ما با اندیشه پیروزی به این مسابقه خواهیم رفت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 31 مرداد 1391  10:20 AM
تشکرات از این پست
shahlolak
shahlolak
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 586

پاسخ به:کاسیاس: با اندیشه پیروزی به جدال با بارسا می‌رویم

اندیشه ی خوبیه اما فکر کنم  فقط در حد اندیشه باقی بمونه

بسی پادشاهی کنم در گدایی

چو باشم گدای گدایان زهرا (س)

شنبه 4 شهریور 1391  11:40 PM
تشکرات از این پست