0

حدادی: امیدوارم در لیگ دو و میدانی هم شاهد حضور هواداران پرسپولیس باشیم

mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

تهران - قهرمان آسیا و نایب قهرمان المپیك در رشته پرتاب دیسك پس از پیوستن به پرسپولیس گفت: امیدوارم بهترین دوران ورزشی‌ام را در این باشگاه بگذرانم.

به گزارش ایرنا، احسان حدادی در گفت‌وگو با تارنمای رسمی باشگاه پرسپولیس با اشاره به پیوستن به این باشگاه گفت: خیلی خوشحالم كه به باشگاه بزرگ پرسپولیس ملحق شدم كه 30 میلیون هوادار دارد. از رویانیان تشكر می كنم و فكر می كنم بالاخره فردی پیدا شد كه به رشته دو و میدانی كه مادر ورزش‌هاست اینگونه بها دهد. به هر حال ما اولین مدال را در تاریخ حضورمان در المپیك در رشته دو و میدانی، به دست آورده‌ایم.

وی افزود: من تا چند روز دیگر عازم سوئیس هستم تا در رقابت‌های لیگ جهانی شركت كنم و به دلیل تحریم‌ها اسپانسر خود را از دست داده بودم و البته طبیعی بود كه پس از مدال آوری در المپیك بتوانم اسپانسر دیگری پیدا كنم، اما من باید سه‌شنبه عازم مسابقات شوم و حالا پس از عضویت در باشگاه پرسپولیس با آسودگی خاطر در این رقابت‌ها شركت می‌كنم.

حدادی با بیان اینكه امیدوارم بهترین عملكردم را در زمان حضورم در پرسپولیس ارائه دهم، گفت: تا پایان خرداد سال بعد با پرسپولیس قرارداد دارم و امیدوارم از این به بعد در لیگ دو و میدانی هم بتوانیم شاهد حضور هواداران پرسپولیس باشیم و من مطمئنم كه طرفداران میلیونی باشگاه ما را تنها نخواهند گذاشت.

وی افزود: من سه‌شنبه به سوئیس می‌روم و پس از آن هم باید به انگلیس بروم كه البته هنوز مشكل ویزای من برای این سفر رفع نشده، در صورت سفر به انگلیس پس از آن به ایران بازمی‌گردم و چند روز بعد برای شركت در رقابت‌های جایزه بزرگ استونی و زاگرب ایران را ترك خواهم كرد. ضمن اینكه در شهریور لیگ قهرمانی كشور آغاز می‌شود و من در تمامی مسابقاتی كه شركت می‌كنم با باشگاه پرسپولیس طرف قرارداد هستم.

دارنده مدال نقره المپیك لندن در پاسخ به این سوال كه برای دیدن بازی‌های پرسپولیس به ورزشگاه می‌رود یا خیر گفت: قطعا در اولین فرصتی كه بتوانم برای تماشای دیدارهای پرسپولیس به ورزشگاه خواهم رفت. نه اینكه الان كه با پرسپولیس قرارداد بسته‌ام بگویم، اما من از بچگی این تیم را دوست داشتم و می‌توانید از مصاحبه‌های قبلی من هم این را متوجه شوید. با این حال تا پیش از این زیاد نمی‌توانستم بازی‌های پرسپولیس را دنبال كنم چرا كه فرصتی نداشتم اما از این به بعد این كار را خواهم كرد. امیدوارم بازیكنان پرسپولیس هم مانند مهدوی‌كیا و كریمی كه فوتبال ایران را در اروپا مطرح كردند به دیدن بازی‌های من بیایند، خیلی خوشحال خواهم شد.

احسان حدادی در ادامه به علاقه خود برای دروازه‌بانی اشاره كرد و گفت: پیش از این هم گفته بودم كه به دروازه‌بانی علاقه دارم اما از صحبت‌های من تعبیر دیگری شد. من امروز هم به رویانیان گفتم كه اگر امكانش وجود داشته باشد دوست دارم یكی دو جلسه به تمرین پرسپولیس بیایم و چند جلسه‌ای در كنار سایر گلرهای تیم تمرین دروازه‌بانی انجام دهم چرا كه هم تنوع است و هم می توانم چیزهای جدید زیادی یاد بگیرم.

وی در پایان گفت: از حمایت رویانیان تشكر می‌كنم نخستین گام را برداشت. من از روز پنجشنبه با پرسپولیس وارد مذاكره شده بودم و این باشگاه خیلی حرفه‌ای عمل كرد كه تا زمان قطعی شدن قرارداد خبری منتشر نكرد. برای من باعث افتخار است كه یك هم‌باشگاهی مثل بهداد سلیمی دارم كه قهرمان المپیك است. به هر حال قهرمانی المپیك بسیار ارزشمند بوده و افتخار كمی نیست. این كه در آستانه عید فطر به پرسپولیس آمدم را به فال نیك می‌گیرم و هواداران پرسپولیس مطمئن باشند كه با تمام وجودم برای موفقیت نام پرسپولیس تلاش می‌كنم و امیدوارم بهترین دوران ورزشی‌ام را در این باشگاه بگذرانم.

دوشنبه 30 مرداد 1391  10:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها