0

پنجعلي: داربي فرصت نجات از بحران است

alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1329

انتقاد کاپيتان اسبق پرسپوليس از آوردن مربي خارجي

کاپيتان اسبق پرسپوليس با انتقاد از حضور مربيان خارجي در تيم‌هاي ايراني، گفت: مشکل اصلي پرسپوليس، عدم شناخت سرمربي تيم از بازيکنان، فرهنگ و فوتبال ماست.

محمد پنجعلي درباره عملکرد ضعيف تيم فوتبال پرسپوليس در هفته‌هاي اخير ليگ برتر به ويژه بازي يکشنبه شب برابر داماش گيلان، اظهار کرد: شرايطي که پرسپوليس با آن دست به گريبان است، با استقلال متفاوت است. فکر مي‌کنم عمده‌ترين مشکل پرسپوليس، عدم شناخت کافي سرمربي تيم نسبت به فرهنگ و فوتبال ماست. ما مربيان خارجي را در فوتبال باشگاهي و حتي فوتبال ملي‌مان آورده‌ايم که هنوز نتيجه نداده‌اند. اما متاسفانه برخي که متخصص هم نيستند، اصرار به آوردن اين مربيان به فوتبال ما دارند. اتفاق بدتر براي پرسپوليس اين بود که مربي خارجي را بعد از بسته شدن تيم آوردند که اين امر بر مشکلات افزود.

پنجعلي افزود: يکي ديگر از مشکلات پرسپوليس اين بود که خيلي دير بسته شد و در نتيجه بازيکنان نتوانستند کنار هم تمرينات زيادي را داشته باشند. ضمن اينکه تمرينات بدنسازي هم در تيم پرسپوليس کافي نبود و ما نمود آن را در نوع بازي و عملکرد تک تک نفرات مي‌بينيم. اما با همه اين احوال هنوز اتفاق خيلي بدي براي تيم نيفتاده و با فرصتي که در اختيار است مي‌توان اوضاع را جمع و جور کرد.

اين پيشکسوت پرسپوليس با بيان اينکه داربي مي‌تواند فرصت خوبي براي نجات پرسپوليس از اوضاع بحراني‌اش باشد، به ايسنا گفت: با شکست دادن استقلال که احتمال آن هم زياد است، پرسپوليس مي‌تواند از اين وضعيت رها شود. شرايط مسابقه داربي با همه مسابقه‌ها فرق مي‌کند. پرسپوليس نياز به شوک دارد و پيروزي در داربي مي‌تواند آن شوک باشد. اگر هم داربي را نبريم بايد تا دير نشده جور ديگري به اين تيم شوک داد که معمولا در بحث سرمربي تيم رخ مي‌دهد.

وي بار ديگر از آوردن مربيان خارجي به فوتبال ايران انتقاد کرد و گفت: من از اول هم با حضور مربي خارجي در تيم پرسپوليس مخالف بودم. اصلا تاکنون موضوع نقش مديران در ناکامي تيم‌ها بررسي شده است؟ اگر تيم‌ها نتيجه نگرفتند، فقط مربي‌شان مشکل داشته است؟ آيا مديران عملکرد خوبي داشته‌اند؟ اتفاقا به نظر من مهم‌ترين مشکل فوتبال ما بحث مديريت است.

پنجعلي تاکيد کرد: ساليان زيادي است که نه فوتبال ملي و نه فوتبال باشگاهي ايران نتوانسته در آسيا نتايج موفقي کسب کند که به نظرم دليل اصلي آن مديريت دولتي بر فوتبال است. تا وقتي دولت بر اين فوتبال سايه افکنده باشد، اوضاع بهتر از اين نمي‌شود. بايد به معني واقعي به سمت حرفه‌اي گري در فوتبال حرکت کنيم تا شرايط فرق کند. تا وقتي باشگاه‌ها خصوصي، درآمدزا و ... نشوند، شرايط پرسپوليس و ديگر تيم‌هاي دولتي هم اين‌گونه است.
دوشنبه 30 مرداد 1391  9:03 PM
تشکرات از این پست
alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

پاسخ به:پنجعلي: داربي فرصت نجات از بحران است

عجب رویی دارن این پیشکسوتها،اکثر حاشیه ها ازطرف همین افراد به اصطلاح پیشکسوت به وجود میاد.انگار دلشون میخواد تیمشون نتیجه نگیره تا از فرصت استفاده کنن و یه پستی رو تیم برای خودشون دست و پا کنن.

خوب بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن...

هیچکس به فکر هوادارها نیست...

دوشنبه 30 مرداد 1391  10:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها