کربکندي گفت: همه ميدانند که فوتبال نود دقيقه است و از ثانيهها ميتوان براي رسيدن به گل استفاده کرد، اما بازيکنان ذوبآهن با دريافت نخستين گل استرس بسياري را تحمل کرده و با روحيه ضعيف به بازي ادامه ميدهند.
وي با اشاره به ديدار تيمش برابر گهر زاگرس گفت: در اين بازي تيم برتر ميدان بوديم و بارها موقعيت گلزني داشتيم، اما در يک لحظه توپي عجيب و غريب وارد دروازه ما شد و از آن به بعد بازيکنان ذوب آهن ضربه روحي شديدي دريافت کردند.
کربکندي تاکيد کرد: ذوب آهن امسال مشکلات بسياري دارد به ويژه در حوزه مالي و عدم جذب بازيکنان مورد نياز سختي زيادي را تحمل کرديم، اما شرايط ما به گونهاي نيست که طي 5 هفته نتوانيم حتي يک امتياز کسب کنيم.
وي ادامه داد: بنابراين بايد مشکل را در جاي ديگري جستجو کرد و من به توانايي تک تک بازيکنان تيم خودم اعتماد و اعتقاد داشته و مطمئن هستم در هفتههاي آينده مشکل تيم ذوب آهن بر طرف ميشود.
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن متذکر شد: در حال حاضر بازيکنان ما از نظر روحي آسيب ديده هستند و بايد تمرکز اصلي خود را بر روي بازسازي روحيه بازيکنان قرار دهيم.
کربکندي با تاکيد بر اينکه مجموعه تيم فوتبال ذوب آهن شرمنده هواداران پرتعداد اصفهاني است، گفت: مردم استان اصفهان مطمئن باشند که ما اين بحران را پشتسر ميگذاريم و براي رسيدن به اين مهم نيازمند حمايت آنها هستيم.
وي در پايان با بيان اينکه ديدار گهر از نظر فني حرف زيادي براي گفتن ندارد، اظهار داشت: در هفتههاي آينده با حمايت تماشاگران بر مشکلات تيم غلبه کرده و به زودي ذوب آهن به روزهاي خوش خود باز خواهد گشت.