این سالاد ، خیلی سان و سریع آماده می شود . اگر دوست داشتید در پایان کار کمی سس سویا یا نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مواد لازم :
نودل: ۲ فنجان
کرفس : ۴/۱ فنجان خرد شده
هویج : ۴/۱ فنجان خرد شده
فلفل سیاه : ۳ قاشق چایخوری
روغن کنجد: ۲ قاشق چایخوری
دانه کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا : ۴/۱ فنجان(به میزان لازم)
طرز تهیه:
نودل های خشک را در مدت زمان نوشته شده روی بسته نودل در یک کاسه بزرگ بجوشانید. ۳۰ ثانیه قبل از برداشتن آن از روی گاز ، کرفس هیا خرد شده را به ان اضافه کنید.
نودل و کرفس های پخته شده را در سبد ریخته و زیر آب سرد بگیرید.
دیگر مواد را در یک کاسه به نودل و کرفس اضافه کنید.
قبل از سرو کردن غذا بگذارید سرد شود.