مصرف روزانه مقدار محدودی شکلات میتواند از ابتلا به آلزایمر و زوال عقل پیشگیری کند.
به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس؛ تحقیقات محققان دانشگاه لاکویلا ایتالیا نشان می دهد: مصرف روزانه کاکائو میتواند به بهبود حالت "اختلال شناختی خفیف " که باعث ضعف حافظه میشود؛ کمک کند. شدید شدن ضعف حافظه باعث ابتلا به زوال عقل یا آلزایمر در سالمندان میشود.
این تحقیقات از 90 سالمند انجام شد که از اختلال شناختی خفیف رنج میبردند و از آنها خواسته شد که 990 میلی گرم آب طعم دار کاکائو در روز یا 520 ملی گرم یا 45 میلی گرم از آن را در طول هشت هفته بنوشند.
این نوشیندنی حاوی ماده آنتی اکسیدان فلاوانول" است که با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل در ارتباط است و در انواع مختلف مواد غذایی از جمله تولیدات حاوی کاکائو نظیر شکلات سیاه وجود دارد.
عمکرد شناختی شرکت کنندگان در تحقیقات از طریق آزمایش فاکتورهای دخیل در کارکرد حافظه و سرعت پردازش زیر نظر گرفته شد.
محققان دریافتند: کسانی که مقادیر متوسط تا زیاد نوشیدنی کاکائو را در روز مصرف کردند؛ با بهبودی محسوسی در نمره شناختی در پایان هشتمین هفته تحقیقات از جمله در زمینه عملکرد حافظه روبهرو بودند.
این تحقیقات نشان داد: آنهایی که بیشترین میزان نوشیدنی کاکائو را مصرف کردند – در مقایسه به آنهایی که مقادیر کمتری مصرف کردند- با بالاترین بهبودی روبهرو بودند.
محقق گیو فامباتیستا دسیدری مسئول این تحقیقات گفت: این تحقیقات دلیل دلگرم کنندهای است که مصرف فلاوانول موجود در کاکائو به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کنترل شده کالری ومتعادل غذایی میتواند عملکرد شناختی را بهبود ببخشد.