یک متخصص تغذیه گفت: کاهو دارای آهن فراوان است و مادران شیرده میتوانند کاهوی پخته را برای افزایش میزان شیر خود در رژیم غذایی خود قرار دهند.
شیوا فرجی در مورد خواص کاهو و دلیل توصیه به استفاده از سالاد کاهو در کنار غذا به خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: کاهو از سبزیهای بسیار مفیدی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و امروزه 16 نوع کاهو در دنیا کشت میشود که کاهوی گرد و کاهوی ایرانی از انواع مهم آن برای مصرف سالاد است.
وی ادامه داد: کاهوی ایرانی از نظر مواد غذایی از کاهوی گرد بهتر است. کاهوی گرد ارزش غذایی چندانی ندارد، زیرا دارای مقدر زیادی الیاف است که گاز و نفخ معده ایجاد میکند.
فرجی در مورد فواید کاهو برای سلامت بدن گفت: کاهو از نظر طب قدیم ایران سرد و مرطوب است. دانشمندان علم تغذیه و گیاهشناسی برای کاهو خواص متعددی عنوان کردهاند و آن را به عنوان یک داروی تسکین دهنده و آرامبخش طبیعی تجویز م کردند در عین حال کاهو خون را صاف و تمیز میکند.
به گفته این متخصص تغذیه برای اشخاص عصبانی و کسانی که به بیخوابی مبتلا هستند خوردن کاهو مفید است.
فرجی اضافه کرد: کاهو دارای آهن فراوان است و معمولاً به افرادی که کم خونی دارند توصیه میکنیم کاهو را در وعدههای غذایی خود بگنجانند. همچنین به دلیل آب فراوانی که در این ماده غذایی وجود دارد برای طراوت پوست و کاهش یبوست و خشکی مزاج هم خوب است.
وی گفت: مادران شیرده میتوانند کاهوی پخته را برای افزایش میزان شیر خود در رژیم غذایی قرا دهند.
فرج تاکید کرد: برخلاف تصور مردم که معمولاً برگهای کمرنگ تر کاهو را ترجیح میدهند، برگهای سبز کاهو بیشتر از برگهای سفید دارای ویتامین C است و علاوه بر آن مقدار نسبتاً زیادی ویتامینA و ویتامین E دارد.