دي متئو: مهار آزارد کار راحتي نيست
روبرتو دي متئو، مربي ايتاليايي باشگاه چلسي در صحبتهايي اعلام کرد که از بازي خوب ادن آزارد، خريد تابستاني تيمش دراولين بازي چلسي در فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر مقابل ويگان به شدت تحت تاثير قرار گرفته است.
|
|
|
دو گل چلسي در اين بازي را فرانک لمپارد از روي نقطه پنالتي و برانيسلاو ايوانوويچ به ثمر رساندند ولي آزارد در به ثمر رسيدن هر دوي اين گلها نقش پررنگي داشت. او پنالتي را براي چلسي گرفت و پاس گل ايوانوويچ را به ستاره صربستاني رساند.
درپايان اين ديدار، دي متئو در واکنش به نمايش خريد تابستاني و بلژيکي تيمش به اسکاي سپورتس گفت:« او فوق العاده بود. در جريان بازي، نمايش باکيفيتي را ارائه کرد و هميشه به منزله يک تهديد بزرگ بود. مهار کردن ازارد کار راحتي نيست. تماشاي بازي او، واقعا جذاب و لذت بخش بود.»
درنيمه دوم اين بازي ادن آزارد جايش را به اسکار برزيلي داد. دي متئو دراين باره گفت:« اسکار به اندکي زمان نياز دارد. اين اولين بازي او براي چلسي بود و فقط دو روز است که به طور کامل با ما تمرين مي کند. پس او به اندکي زمان نياز دارد تا با تمام بازيکنان کار کرده و در تيم جا بيفتد.»
مربي چلسي درمورد شروع تيمش در رقابتهاي اين فصل ليگ برتر گفت:« ما شروع درخشاني داشتيم و گاهي وقتها خيلي زود به گل نمي رسي. اين بار اوضاع بدين ترتيب نبودو روز فوق العاده اي را پشت سرگذاشتيم. فکر مي کنم که کاملا بر اعصابمان مسلط بوديم. ما براي اين بازي آماده بوديم و تيم ما هم به دنبال يک شروع خوب بود. هميشه چنين اتفاق هايي رخ نمي دهد ولي فکر مي کنم که تيمم يکشنبه شب واکنش خيلي خوبي نشان داد.»
اين مربي ايتاليايي درمورد شايعاتي مبني بر انتقال ويکتور موسس، بازيکن ويگان به تيمش صحبت نکرد وگفت:« نمي دانم. من راجع به سياست هاي نقل و انتقالاتمان صحبت نمي کنم. او بازيکن خوبي است.»
|
دوشنبه 30 مرداد 1391 2:26 PM
تشکرات از این پست