0

مورينيو: من از تيمم توقع بيشتري داشتم

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

آقاي خاص ديشب و دراولين هفته بازيهاي لاليگا شاهد تساوي تيمش مقابل والنسيا بود.

ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد در اتمام ديدار هفته اول تيمش در رقابتهاي اين فصل لاليگا مقابل والنسيا که با تساوي1-1 دو تيم به اتمام رسيد، راضي نبود. او در کنفرانس خبري به خبرنگاران گفت:« من از تيمم توقع بيشتري داشتم. سال قبل بهترين بازيکن حريف گوائيتا بود و امسال، آلوس. ما بازي خوبي را ارائه نداديم ولي تلاش ما در اين بازي، براي رسيدن به يک پيروزي کافي بود.»

رئالي ها فصل را با لغزش درخانه شروع کردند . آقاي خاص دراين باره گفت:« ما هميشه مي خواهيم ببريم. مساوي مارا راضي نمي کند. در اين بازي نمي توانستيم ببازيم؛ چون حريف موقعيت زيادي خلق نمي کرد. پارسال هم در دو بازي خانگي مساوي کرده بوديم که يکي از اين دو بازي مقابل والنسيا بود.»

در بين دو نيمه، په په به خاطر برخورد شديدي که با کاسياس داشت، مجبور به ترک زمين مسابقه شد. مورينيو دراين باره گفت:« نگران په په هستم؛ نه به خاطر بازي سوپرکاپ. بلکه مي خواهم که او حالش خوب باشد.»

خستگي درميان برخي از بازيکنان رئال مشهود بود. مورينيو دراين رابطه گفت:«دي ماريا  کمي خسته بود. او 4شنبه پيش در ديداري دوستانه بازي فوق العاده اي را انجام داده بود و در حال حاضر انجام مسابقات پشت سرهم کار آساني نيست. در ماه دسامبر تمام بازيکنان به اين شرايط عادت کرده اند. دي ماريا بازيکني که تلاشهاي فراواني را انجام مي دهد.»

حضور لاساناديارا در ترکيب اصلي تيم ،همه را متعجب کرده بود.مورينيو در توضيحي دراين باره گفت:« لاس پيش فصل خوبي را پشت سرگذاشته بود. او اندکي برتر از سايرين است و به بازيکني با اين جديت نياز داشتيم.»

مربي پرتغالي باز هم به درخشش دروازه بان والنسيا دراين بازي اشاره کرد و گفت:« آلوس بهترين بازيکن حريف بود. او مهارهاي فوق العاده اي داشت.اگر ما کمي بهتر بازي کرده بوديم، مي توانستيم فرصتهاي بهتري را رقم بزنيم ولي درنهايت يک تساوي به دست آمد.»

گرماي هوا سوژه بعدي مورينيو بود:«در اسپانيا هوا گرم است و به همين خاطر ما اردوي پيش فصلمان را در آمريکا که هواي مشابهي دارد برگزار کرديم. دنبال بهانه نيستم. قرار بود که رقابتهاي لاليگا درماه آگوست شروع شود و همين طور هم شد.»

مورينيو در مورد خريدهاي احتمالي تيمش گفت:« من درمورد بازيکنان ساير تيمها صحبت نمي کنم. مي تواند بازيکني بيايد و بازيکني هم برود ولي من نمي گويم که چه کسي.»

دوشنبه 30 مرداد 1391  2:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها