0

فرزاد حاتمی: استادیوم گل را به نام من اعلام کرد

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

فرزاد حاتمی: استادیوم گل را به نام من اعلام کرد

فرزاد حاتمی تراکتور سازی مس

فرزاد حاتمی، مهاجم بلندقامت تراکتورسازی تبریز نقش مهمی در گل برتری این تیم مقابل صنعت نفت آبادان داشت، او معتقد است که گل سوم تراکتور به حریف باید به نام خودش ثبت می‌شد.

حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار سایت گل، در این خصوص می‌گوید: «من با ضربه سر توپ را به سمت دروازه تراکتور زدم و این توپ در مسیر دروازه قرار داشت که به پای بازیکنان صنعت نفت برخورد کرد. استادیوم من را زننده گل معرفی کرد ولی در اخبار مدافع صنعت نفت را به عنوان زننده گل معرفی کردند. حالا نمی‌دانم گل به نام من ثبت خواهد شد یا بازیکنان حریف ولی مهم این است که تیم ما 3 امتیاز را گرفت.»

حاتمی در ادامه حرف‌هایش می‌گوید: «تیم ما رفته‌رفته شکل واقعی خود را به دست می‌آورد و حالا که سرمربی سیستم مورد نظر خود را پیدا کرده است کار ما آسان می‌شود. تراکتور در دو هفته ابتدایی نباید امتیاز از دست می‌داد ولی در آن زمان اولیویرا شناخت کمی از تیم ما و همچنین فوتبال ایران داشت.»

از حاتمی در مورد تفاوت‌های اولیویرا و امیر قلعه‌نویی سئوال می‌کنیم که او می‌گوید: «این دو مربی خیلی با هم فرق دارند و خصوصیات فنی و اخلاقی‌شان کاملاً متفاوت است. ما الان با اولیویرا کار می‌کنیم و معتقدم او یک انسان بزرگ است. در بازی با راه‌آهن اولیویرا سر یکی از بازیکنان جوان ما فریاد کشید و بعدا متوجه شد که آن بازیکن مقصر نبوده است. اولیویرا آنقدر بزرگ است که در رختکن از آن بازیکن 20 ساله عذرخواهی کرد.»

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

دوشنبه 30 مرداد 1391  1:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها