0

خدا را شکر با امتياز از تهران خارج‌ مي شويم

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

پورغلامي:

سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: کارلوس کي‌روش به ما پيشنهاد کرد از مازيار زارع در خط دفاعي استفاده کنيم.

فرهاد پورغلامي پس از تساوي يک بر يک برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي را خوب کنترل کرديم ولي متاسفانه در نيمه دوم دو تعويض اجباري مدافعان مياني ما کار را براي ملوان سخت کرد. اگر اين تعويض‌هاي اجباري نبود روند بهتري پيدا مي‌کرديم و کنترل ميانه ميدان را در دست مي‌گرفتيم.

وي ادامه داد: مصدوميت دو مدافع مياني ما باعث شد ميانه ميدان را از دست بدهيم و استقلال هم در نيمه دوم فشار آورد. آنها از روي ضربات ايستگاهي و سانتر‌هايي که از کناره‌ها انجام مي‌دادند ما را زير فشار قرار دادند و ما گل خورديم اما بعد از گل کنترل بازي را دوباره در دست گرفتيم و خدا را شکر که با امتياز از تهران خارج مي‌شويم و اين روند رو به رشد ما ادامه خواهد داشت.

سرمربي ملوان در مورد تمارض بازيکنان اين تيم براي وقت کشي، گفت: دو بازيکن ما در جريان بازي به زمين افتادند که هر دو نيز به دليل مصدوميت تعويض شدند بنابراين تمارضي در کار نبود. تعويض‌هاي اجباري مدافعان مياني کار ما را سخت کرد. زيرا اگر اين دو بازيکن مصدوم نمي‌شدند مي‌توانستيم در خط هافبک تعويض انجام بدهيم و کنترل بازي را در دست بگيريم.

پورغلامي در مورد جل مسايل مالي باشگاه ملوان، گفت: در اين فصل نسبت به فصل گذشته تمرکز بهتري داريم و بازيکنان بدون دغدغه کار خود را انجام مي‌دهند و باشگاه به تعهدات مالي‌اش عمل کرده است. مسايل مالي يکي از عوامل موفقيت تيم است. ما کارمان را انجام مي‌دهيم و با کمک خدا مردم را خوشحال مي‌کنيم.

سرمربي ملوان در مورد اينکه اگر مجبور شود از مازيار زارع در خط دفاع استفاده خواهد کرد يا نه، گفت: در بخشي از بازي استقلال از زارع در خط دفاعي استفاده کرديم. کي روش سرمربي تيم ملي هم با ما صحبت کرد و گفت از زارع در خط دفاع استفاده کنيد اما ما اگر بخواهيم چنين کاري انجام بدهيم در خط مياني دستمان خالي مي‌شود. من دوست دارم به تيم ملي کمک کنم اما ملوان فقط دو هافبک دفاعي دارد و نمي‌توانيم زارع را به خط دفاع ببريم. زارع در بخش‌هايي از بازي استقلال در پست دفاع حضور داشت و خوب هم بازي کرد.

پورغلامي در مورد اينکه کي‌روش چطور مي‌تواند براي تاکتيک‌ تيمي ملوان تعيين تکليف کند، گفت: کي‌روش به عنوان يک دوست و همکار به من پيشنهاد داده است و من هم دوست دارم به تيم ملي کمک کنم اما اگر زارع را به خط دفاع ببرم در خط مياني دچار خلاء مي‌شويم.

پورغلامي در مورد وضعيت مهرداد اولادي، گفت: بايد از اولادي تشکر کنم که بسيار با انگيزه است و اگر با همين تلاش و پشتکار ادامه بدهد مي‌تواند تبديل به همان اولادي اوج گرفته در ملوان شود.  رافخايي هم نسبت به فصل گذشته فوق العاده کار مي‌کند.
دوشنبه 30 مرداد 1391  10:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها