0

باید 4 تا می زدیم / قلعه نویی:باخت د ردربی مال پارسال است

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

باید 4 تا می زدیم / قلعه نویی:باخت د ردربی مال پارسال است

امیر قلعه نویی

به هرحال تساوی بهتر از باخت است. این امیرقلعه نویی است که با اطلاع از شرایط تیمش و مقابسه آن با پرسپولیس به بازیکنان روحیه می دهد و بازی مقابل ملوان را بهترین نمایش استقلال می داند.
به گزارش گل قلعه نویی از اینجا آغاز کرد که : این بهترین بازی بود که استقلال در پنج هفته گذشته به نمایش گذاشت و موقعیت های زیادی برای گلزنی داشت اما بدنشاسی مانع از به ثمر رسیدن این موقعیت ها شد. در مقابل ملوان از یک موقعیت 30 درصدی به گل رسید. وی ادامه داد: ما در دیدار برابر ملوان 70 تا 80 درصد اهداف تاکتیکی مان را در زمین پیاده کردیم اما متاسفانه عدالت اجار نشد و در شرایطی که موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتیم نتوانستیم از انها استفاده کنیم و در نهایت به تساوی رضایت دادیم. موقعیتی که اکبرپور در دقیقه 94 از دست داد مهمترین آن بود.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: مصدومیت خسرو حیدری یکی از بدشانسی های ما در این دیدار بود که باید از پای او عکس گرفته شود تا میزان مصدومیتش مشخص شود اما به گفته پزشکان او مشکل خاصی ندارد.
امیر قلعه نویی در پاسخ به این پرسش که آیا با این تساوی نگران دیدار با پرسپولیس نیستید گفت: چطور پرسپولیس که به داماش باخته نگران نیست ما که با ملوان باخته ایم باید نگران باشیم. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و نمی توان در مورد دربی از قبل صحبت کرد.
 وی با تقدیر از هواداران استقلال که از این تیم حمایت خوبی کرده اند گفت: اگر ما دربی قبل را به پرسپولیس باخته ایم مربوط به فصل قبل می شود. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و قطعا ما در این دیدار با تمام توان به میدان خواهیم رفت.
 وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه هاشم بیک‌زاده در ابتدا به عنوان مدافع چپ به میدان فرستادید و سپس به عنوان هافبک چپ و در پایان به عنوان دفاع میانی استفاده کردید اظهار داشت:‌ اصلا همچین چیزی نبود، هاشم را ما ابتدا به عنوان هافبک چپ و در پایان بازی به عنوان دفاع چپ استفاده کردیم. ما دراین دیدار با سیستم 2-4-4 لوزی به میدان رفتیم و بعد از اینکه گل اول را دریافت کردیم سیستم خود را به 3-4-4 تغییر دادیم.
قلعه‌نویی در مورد اینکه همه از تیم های او انتظار ارائه یک بازی حمله‌ای و پرشور را دارند عنوان کرد: دراین بازی استقلال همانی بود که می‌خواستیم؛‌به همین مرحله‌ای که شما اشاره می‌کنید رسیدیم.  ما شرایط خوبی داریم و روزبه روز به اهداف مورد نظرمان نزدیک‌تر می‌شویم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا اتحاد و همدلی در بیرون از تیم و با کادر مدیریتی وجود دارد اظهار داشت: این مربوط به کار مدیریت است و من دوست ندارم در مورد این مسائل صحبت کنم از فتح‌الله زاده تشکر می‌کنم که یک تنه ایستاده و کارهای تیم را انجام می‌دهد؛‌ از یک طرف هم آقای امیدوار هستند، در حال حاضر فتح‌الله زاده تلاش زیادی می‌کند، ‌قرار بود یک گروه برای تیم اسپانسر بگیرد و تبلیغات زیادی هم انجام دادند اما نه خودشان توانستند اسپانسر بگیرند و نه گذاشتند مثل همیشه فتح‌الله زاده کار خودش را بکند. الان دوباره باز فتح‌الله زاده به دنبال اسپانسر است و تا جایی که من اطلاع دارم می‌دانم دارند کار می‌کنند و این مسئله نیز به زودی درست می‌شود.
 سرمربی استقلال در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه یکی از روزنامه‌ها اعلام کرده بود باشگاه استقلال به فرهاد مجیدی گفته تا نیم‌فصل خودش را آماده کند تا به استقلال برگردد گفت:‌ من در مورد این مسئله خبر ندارم.

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

دوشنبه 30 مرداد 1391  9:38 AM
تشکرات از این پست
abbas1476
دسترسی سریع به انجمن ها