0

روني: نبايد دوباره مقابل اورتون بلغزيم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

روني: نبايد دوباره مقابل اورتون بلغزيم

وين روني، مهاجم انگليسي باشگاه منچستريونايتد از هم تيمي هايش خواسته تا تمرکزشان را براي ديدار با اورتون حفظ کنند.

اين بازي دوشنبه شب (فردا)در گوديسون پارک برگزار خواهد شد. ديدار پارسال دو تيم در اولدترافورد با تساوي  4-4 به اتمام رسيد و باعث شد که يونايتد در دستيابي به جام قهرماني ليگ برتر ناکام بماند.

اين درحالي است که شاگردان سرالکس تا ده دقيقه قبل از اتمام بازي، 2-4 از حريف پيش بودند ولي گلهاي استيون پيتار و مروانه فلائيني، بازي را به تساوي کشاند تا سيتي قهرمان ليگ برتر شود.

حالا وين روني درانتظار مصاف سخت ديگري با اورتون ، تيم سابقش است و از هم تيمي هايش خواسته تا تمرکزشان را حفظ کنند.

روني در صحبتهايي که در وب سايت رسمي باشگاه يونايتد قرار گرفت به خبرنگاران گفت:« من را به عنوان يک بازيکن اورتون مي شناسيد. من دراين تيم رشد کرده بودم و براي اين تيم مقابل يونايتد بازي کرده بودم. وقتي يونايتد به گوديسون پارک مي رود، کار براي من سخت مي شود.ما مي دانيم که بازي خيلي سختي خواهد بود. چون يک طرف ماجرا اورتون است که به شدت تلاش مي کنند.آنها واقعا تيم آماده اي هستند. به خوبي توپ را حفظ مي کنند و به خوبي کنترل توپ را در دست مي گيرند .»

یک شنبه 29 مرداد 1391  8:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها