بوريني: بالوتلي گفت به ليورپول برو
فابيو بوريني، مهاجم ايتاليايي باشگاه ليورپول در صحبتهايي اعلام کرد که ماريو بالوتلي نقش پررنگي درانتقال او به آنفيلد داشته است.
|
|
|
اين ستاره ايتاليايي در بازار نقل و انتقالات تابستاني رم را به مقصد ليورپول ترک کرد و حالا اعلام کرده که ماريو بالوتلي در تصميم گيري او براي انتقال به انگليس، نقش موثري داشته.
بوريني در صحبتهايي به فورفور توو گفت:« هواداران نقش پررنگي درانتقال من به ليورپول داشتند. زماني که من دراردوي تيم ملي ايتاليا در يورو2012 بودم، با بالوتلي راجع به فوتبال انگليس صحبت کردم و او به من گفت که ليورپول پرهيجان ترين هواداران را دارد. او به من گفت که تجربه زيبايي است.»
بوريني ادامه داد:« بعد از آن بود که مطلع شدم که برندان راجرز به دنبال من است و زمان آنکه درخواست رسمي را دريافت کردم، مي دانستم که چه بايدبکنم. من با سران رم صحبت کردم تا مذاکره را آغاز کنند و توافق از راه رسيد.»
اين بازيکن 21 ساله درادامه به اين نکته اشاره کرد که ترجيح مي دهد تا به عنوان يک فوروارد بازي کند و گفت:« من يک مهاجم هستم ولي در رم در سمت راست وچپ به کار گرفته مي شدم.فکر مي کنم که توانايي هاي کافي براي برآورده ساختن خواسته هاي مربي تيم رادارم. من دوست دارم تا به شدت براي موفقيت تيم تلاش کنم. سعي مي کنم تا آماده باشم و هميشه گزينه اي براي مربي تيمم باشم. من گلزني را دوست دارم و اميدوارم تا بتوانم با پيراهن قرمز ليورپول به گلهاي زيادي برسم.»
|
یک شنبه 29 مرداد 1391 8:06 PM
تشکرات از این پست