رئيس گالاتاسراي: قدرت خريد کاکا را داريم
رئيس باشگاه ترکيه اي اعلام کرد که تيمش در جايگاه اقتصادي مناسبي براي خريد ستاره برزيلي رئال مادريد قرار دارد.
|
|
|
اونال آيسال رئيس باشگاه گالاتاسراي در صحبتهايي اعلام کرد که تيمش منابع مالي کافي براي خريداري کاکا و آوردن اين بازيکن برزيلي به ترکيه را دارد ولي بعيد است که اين بازيکن برزيلي حاضر به انجام اين انتقال شود.
اين درحالي است که کاکا در تيم مورينيو، جايگاه قطعي و ويژه اي ندارد و با درخشش مسعوت اوزيل در ترکيب رئال، کاکا در فصل گذشته مبدل به يک بازيکن نيمکت نشين شد. از همين رو صحبتهايي مبني بر احتمال جدايي ستاره سابق ميلان از باشگاه مادريدي به گوش مي رسيد و حالا سران گالاتاسراي هم براي جذب کاکا دست به کار شده اند.
آيسال، رئيس باشگاه گالاتاسراي در صحبتهايي که در بوگون منتشر شد گفت:« فکر مي کنم خريدن کاکا کار سختي باشد. چون خود او هم براي انتقال به ترکيه مردد است. گالاتاسراي قدرت خريد کاکا را دارد و اين براي ما مسئله اي نيست ولي من شخصا فکر مي کنم که بعيد است که کاکا به ترکيه بيايد. پس تمام هيجان هاي مربوط به اين قضيه اغراق آميز است.»
گالاتاسراي فصل جديد ليگ ترکيه را روز دوشنبه مقابل کاسيمپاساسپور آغاز خواهند کرد.
|
یک شنبه 29 مرداد 1391 7:21 PM
تشکرات از این پست