ماتزاري:بعداز سوپرکاپ مي خواستم استفعادهم
والتر ماتزاري، مربي ناپولي در صحبتهايي اعلام کرد که بعد از باخت 2-4 تيمش مقابل يوونتوس در ديدار سوپرکاپ ايتاليا که چندي پيش در ورزشگاه اشيانه پرندگان پکن برگزار شد، قصد داشته تا از سمتش کنار برود.
|
|
|
در آن بازي ناپولي با گلهاي خوان کاميلو زونيگا و گوران پاندف از حريف پيش افتاد روند بازي به نحو ديگري پيش رفت و يووه به دو گل ديگر رسيد. بازي به وقتهاي اضافه کشيده شد و درنهايت اين بازي پربرخورد با قهرماني بينکونري به پايان رسيد. در پايان اين بازي و درمراسم اهداي جوايز، بازيکنان و مربيان ناپولي به نشانه اعتراض به نحوه قضاوت، در زمين حضور نيافتند و گوران پاندف و آندره آ دوسنا حالا با محروميتي دو جلسه اي در سري آ مواجه شده اند.
حالا ماتزاري، مربي ناپولي در صحبتهايي از ميزان خشمي که در آن روز داشته صحبت کرده و گفته:« آن قدر عصباني بودم که مي خواستم استعفا بدهم. من اين را به کساني که به کار بقيه سرک مي کشند و سرشان به کار خودشان نيست مي گويم. من دوست داشتم تا مي دانستم که اگر بقيه جاي ما بودند چه عکس العملي نشان مي دادند. اگر آنها آن سختي هايي که ما کشيديم را مي کشيدند، واکنششان چه بود. ما حق داشتيم که در جشن قهرماني شرکت نکرديم.اگر در پايان بازي و بعد از تصميماتي که داوري در جريان بازي گرفت، ما داور را مي ديديم چه مي شد؟ به نظر من ناپولي تصميم درستي گرفت.»
اين مربي 50 ساله در ادامه پاسخ صحبتهاي ماسيمو کاررا، مربي موقت يووه را که در پايان آن بازي اعلام کرد که بازيکنان ناپولي خطاهاي زيادي مي کردند که شايد رروند بازي مي بايست خشن تر از اين پيش مي رفت، گفت:« او تمام اين ها را الکي مي گويد. شايداو بازي ديگري را تماشا کرده. يوونتوس خطاهاي زيادي را انجام مي دادند که شايسته دريافت کارت زرد بود ولي داور به آنها کارت زردي نمي داد. به نظر من قضاوت ناعادلانه اي براي تيم ما انجام شد.»
با وجود اين ناکامي، مربي ايتاليايي معتقد است که فصل مثبت و خوبي درانتظار تيمش است:« من اطمينان دارم. ما مي توانستيم که اگر تصميمات داوري به اين نحو نبود، يووه را شکست دهيم. درهر صورت ناپولي فصل فوق العاده اي را پشت سرخواهد گذاشت.»
فصل جديد سري آ براي ناپولي امشب با مصاف با پالرمو آغاز مي شود.
|
یک شنبه 29 مرداد 1391 7:09 PM
تشکرات از این پست