در اينجا مي توانيد صحبت هاي مورينيو را درمورد موضوعات مختلف مطالعه کنيد:
*اوضاع تيم رئال:بازار نقل و انتقالات ، همچنان و تا پايان ماه برقرار است و ما ليست مقدماتي تيممان را ارائه کرده ايم. ليست نهايي ما در پايان ماه ارائه خواهد شد. ورود و خروج ها هنوز هم ممکن است. احتمال زيادي وجود دارد که بازيکناني به تيم ما بيايند و يا از تيممان جدا شوند، ولي امروز، اين مهم نيست.ما امشب مقابل والنسيا قرار مي گيريم و با تيمي بازي مي کنيم که بازيکنان خيلي خوبي دارد.
*انگيزه رئالي ها: مهمترين نکته اين است که هميشه انگيزه و روحيه خوبي داشته باشيم. مي خواهيم که اين فصل هم برايمان مثل فصل قبل باشد. احساسات ما قبل از شروع فصل، هميشه مشابه است. مي خواهم که هرچه سريعتر کار را شروع کنيم. نه با فشاري کمتر و نه با فشاري بيشتر. آنچه ما به دنبالش هستيم، قهرماني در لاليگاست و نه رکورد شکني. رسيدن به عنوان قهرماني، چيزي است که براي دستيابي به آن تلاش مي کنيم.
*شاهين در آستانه جدايي و شرايط ستاره ترک تبار: مهمترين نکته اين است که شاهين راضي و خوشحال باشد. او به خاطر مصدوميتهاي تمامي ناپذيرش، فصل سختي را پشت سرگذاشت. او به تيمي پيوسته که قبل از آمدن او هم خوب بازي مي کرد و به موفقيت مي رسيد ولي براي خوشحالي او، رئال او را به صورت قرضي به تيمي ديگري مي سپارد. رئال قصد فروش اورا ندارد. شاهين بايد بازي کند و توانائي ههايش را به اثبات برساند. بازيابي يک بازيکن فعال هم بعد اقتصادي اين خواسته رئال است.
*حاشيه بهبود رئال: تيم ما به سطح خوبي رسيده؛ رئال بهترين تيم فصل گذشته اروپا بود. در سخت ترين ليگ اروپا به قهرماني رسيد ؛ در ليگي که کيفيت بازي هايش فوق العاده است. در رقابتهاي اروپايي هم به نيمه نهايي رسيد.حضور دراين مرحله مثل حضور در فينال بود. ما همديگر را به خوبي مي شناسيم و تلاش مي کنيم تا انگيزه وسطح بالاي بازي مان را ، روحيه گروهي مان را حفظ کنيم و اگر بتوانيم اين کار راانجام دهيم، نامزد کسب جامهاي قهرماني خواهيم بود.
* شرايط بارسلونا:من هيچ علاقه اي براي صحبت کردن در مورد رقيبان ندارم؛ حتي رقيبي که در بازي بعدي قراراست مقابلش قرار بگيريم.کاري که تيمهاي حريف انجام مي دهند براي من اهميتي ندارد.
*شروع خوب و آماده رئال در لاليگا: ما پانزده روز وقت داشتيم تا تيم را براي اين بازي آماده کنيم و با تمام توان تلاش کرديم. ما سعي کرديم تا تيم را به بهترين نحو ممکن براي انجام بازيهاي مهم آماده کنيم. والنسيا زمان بيشتري نسبت به ما داشت ولي من به دنبال مقايسه کردن نيستم. خوشبختانه بازيکنان ملي پوش ما بدون مصدوميت بازگشتند و تيم کاملي را دراختيار دارم
*شرايط روشن کارواليو: او در تيم ما جايي ندارد. من کارواليو را مي شناسم. او براي نيمکت نشيني به دنيا نيامده. او بازيکن خيلي خوبي است و اعتماد به نفس زيادي دارد. فصل گذشته مصدوميت شديدي داشت و فصل را خوب درکنار راموس و په په شروع کرد. بهترين کار براي او اين است که تيمي خوب در ليگي مهم بيابد. راه حلي که هم براي او . خوب است و هم براي رئال.ما واران و البيول را هم داريم.»
*اوضاع بنزما و ايگواين: ما به شدت به بنزما و ايگواين نياز داريم. بايد درک کرد که تيم مهمتر از يک بازيکن است.درمورد تفاوت هاي بنزما و شاهين بايد بگويم که بنزما قدرت رواني زيادي داشت و نشان داد که مي توانددر مواقع سخت به کار بيايد. او گام به گام بهتر شده و کاربردي است و در تصميم گيري اش براي موفقيت دررئال خيلي رک و شفاف بود و اينجا ماند و ادامه داد و زمان هم حق را به او داد.
*سومين فصل حضور در رئال: فرگوسن 30 سال در يونايتد است و رسيدن به رکورداو ماموريت غيرممکن است. من قراردادي 4 ساله را به امضا رساندم و درفکر آن هستم که تاپايان دراينجا بمانم. کسب جامهاي قهرماني، شخصيت ويژه اي مي آورد.
* فصل گذشته و فاصله اي 39 امتيازي باوالنسيا: والنسيا فصل گذشته کارش را خوب شروع کرد و رئال مادريد به آمار و ارقامي رسيد که طبيعي نبود.هدف حضور در ليگ قهرمانان اروپا براي والنسيا محقق شد. و به نظر من اين اختلاف، نتيجه آمار و ارقام غيرعادي رئال بود . براي بازي امشب هم تصميمم را براي ترکيب تيمم گرفته ام. بنزما يا ايگواين، يکي از اين دو بازي خواهند کرد.
|