0

مربي پرسپوليس در رشت گرمازده شد

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

مربي پرسپوليس در رشت گرمازده شد

اسکار، يکي از دستياران ژوزه به علت گرماي هواي رشت گرما‌زده شد.

تيم‌هاي پرسپوليس و داماش گيلان در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر از ساعت 19 امروز در ورزشگاه عضدي به مصاف يکديگر خواهند رفت.

از همين رو اسکار يکي از دستياران ژوزه مانوئل پس از حضورش در رشت شب گذشته دچار گرمازدگي شد و کادر پزشکي پرسپوليس به مداواي پرداختند. چيزي نمانده بود که کار اين مربي به درمانگاه کشيده شود اما با تلاش کادر پزشکي پرسپوليس مشکل اين مربي حل شد.

* خبر ديگر از پرسپوليس اينکه با توجه به اينکه بازي قرمزپوشان از ورزشگاه سردار جنگل به عضدي تغيير پيدا کرد همچنان مسئولان باشگاه پرسپوليس از اين بابت ناراحتند. پس از اينکه عکس‌هايي از ورزشگاه سردار جنگل منتشر شد مسئولان پرسپوليس نيز طي روز گذشته و امروز با دوربين مخصوص از اين ورزشگاه فيلم‌برداري کردند.

پرسپوليسي‌ها معتقدند که ورزشگاه سردار جنگل رشت هيچ مشکلي براي بازي امروز نداشت و تصاوير منتشر شده برخي از آنها صحيح نيست.

* آخرين جلسه ژوزه با بازيکنان پرسپوليس قبل از ديدار با داماش ظهر امروز برگزار شد و سرمربي قرمزپوشان آخرين تذکرات را به بازيکنان خود داد.

او خطاب به بازيکنان جوان پرسپوليس گفت: شما بايد مثل بازي‌هاي دوستانه اگر در زمين قرار گرفتيد خودتان را ثابت کنيد. من به شما قول داده بودم که از بهترين‌ها در تمرينات 12 روز گذشته استفاده کنم که با حضورتان در ترکيب 18 نفره اين اتفاق افتاده است. اميدوارم ثابت کنيد که من اشتباه نکردم.

یک شنبه 29 مرداد 1391  6:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها