0

سوارس: هدف من قهرماني با ليورپول است

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

سوارس: هدف من قهرماني با ليورپول است

لوئيس سوارس،ستاره اروگوئه اي باشگاه ليورپول در صحبتهايي اعلام کرد که رويايش قهرماني با ليورپول در رقابتهاي ليگ برتر است.

قرمزها فصل گذشته و در فصل 2-2011، روزهاي پرفراز و نشيبي را سپري کردند و درنهايت فصل را در رده هشتم جدول به پايان بردند. سوارس با اشاره به خواسته اش هشدار داده که معمولا به آن چيزي که دوست دارد مي رسد.

اين ستاره اروگوئه اي در صحبتهايي به ديلي ميررر گفت:« اگر الان از من بپرسيد که براي ادامه کارنامه ورزشي ام، چه رويايي را در سر دارم، مي گويم که قهرماني با ليورپول. اين تنها چيزي است که مي خواهم و معمولا به آن چيزي که مي خواهم مي رسم. من اطمينان زيادي نسبت به اين دارم ؛ ولي قبل ازپيوستن به ليورپول واقعا عصبي و نگران بودم.»

سوارس ادامه داد:« من مي ترسيدم که در رختکن اين تيم در بين ستاره هاي تيم محاصره شوم ولي بلافاصله دريافتم که همه اين بازيکنان، افرادي خوب و فروتن هستند. الان در ليورپول واقعا خوشحال و راضي هستم و به عنوان يک بازيکن جوان آرزو مي کردم که در چنين تيمي بازي کنم. زماني که پلي ستيشن خريده بودم، معمولا فوتبال بازي مي کردم و هميشه ليورپول را به عنوان تيمم انتخاب مي کردم. حالا برايم هيجان انگيز است که پيراهن اين تيم را برتن مي کنم. من براي يکي از بزرگترين تيم هاي دنيا بازي مي کنم. همه در آمريکاي جنوبي ليورپول را مي شناسند و کارنامه ورزشي درخشاني را در اينجا خواهم داشت.»

سوارس در نوامبر سال 2010 و بعد از حضور در آژاکس به اين تيم آمد.اندکي قبل از انتقال سوارس به ليورپول و درجريان بازي آژاکس مقابل آيندهوون بود که اين مهاجم اروگوئه اي در جريان بازي گوش اوتمان باکال را گاز گرفت و حالا درمورد اين اتفاق توضيح داد:« ببينيد. من اشتباه بزرگي کردم. من هر تنبيه و جريمه و تمام انتقادات را پذيرفتم. اشتباه بزرگي بود. وقتي باکال را گاز گرفتم، فهميدم که اشتباه کردم، پس بلافاصله از او و هم تيمي هايم عذرخواستم ولي در انگليس خطاهايي را مي بينم که به مراتب بدتر هستند ولي به آن اندازه بزرگ نمي شوند. من هيچ وقت پاي کسي را از وسط به دو قسمت تقسيم نکرده ام.»

یک شنبه 29 مرداد 1391  6:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها