0

ونگر: مقابل ساندرلند به اندازه کافي خوب نبوديم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

ونگر: مقابل ساندرلند به اندازه کافي خوب نبوديم

سرمربي فرانسوي از نمايش تيمش در اولين ديدار ليگ برتر راضي نبود و معتقد است بايد نمايش هاي بهتري در هفته آينده ارائه بدهند.

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، مطمئن است که اليويه ژيرو علي رغم از دست دادن يک موقعيت خوب در ديدار مقابل ساندرلند، مي تواند بار مسئوليت جانشيني رابين فن پرسي را به خوبي به دوش بکشد.

اين ملي پوش فرانسوي که در اين تابستان با انتقالي 12 ميليون پوندي از مون پليه به آرسنال پيوست، مي توانست در اولين ديدارش در ليگ برتر، گل پيروزي توپچي ها را وارد دروازه ساندرلند کند اما يک موقعيت تک به تک بسيار خوب را از دست داد.

ونگر تاييد کرد که از اين ستاره 25 ساله انتظارات زيادي دارد و خوش بين است که او بتواند خيلي زود با بازي در ليگ برتر سازگار شود و بتواند در اين رقابت ها گلزني کند.

او در گفتگو با اسکاي اسپورتس گفت:" وقتي جانشين فن پرسي مي شويد، مسئوليت سنگيني را قبول کرده ايد زيرا هواداران انتظار گلزني از شما دارند.

او چند موقعيت را از دست داد اما من احساس مي کنم ژيرو گل هاي زيادي به ثمر خواهد رساند. او در اين موقعيت ها کمي عجله کرد؛ در حالي که زمان زيادي داشت و مي توانست تصميم بهتري بگيرد. من زياد نگران اين موضوع نيستم."

ونگر همچنين سانتي کاسورلا و لوکاس پودولسکي، دو خريد ديگرش را مورد ستايش قرار داد با اين وجود، سرمربي فرانسوي از نمايش تيمش در اولين ديدار ليگ برتر راضي نبود و معتقد است بايد نمايش هاي بهتري در هفته آينده ارائه بدهند.

" آنها بازيکنان خوبي هستند و در زمين نمايش خوبي داشتند. ما امروز کاسورلا را ديدم و متوجه شديد که او براي سازگار شدن به 6 ماه زمان نياز نداشت.

فکر مي کنم در اين ديدار سرعت پاسکاري هاي ما کند بود. اگر سرعت بيشتري داشتيم مي توانيم بهتر کار کنيم.

نااميد کننده بود زيرا ما با نگرش خوبي بازي کرديم و تمرکز کامل داشتيم اما در مجموع معتقدم به چند دليل، سطح خلاقيت بازي مان بالا نبود."

یک شنبه 29 مرداد 1391  12:07 PM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها