0

برندان راجرز: پنالتي ها بسيار سخت گيرانه بود

ali_ali0917119
ali_ali0917119
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

برندان راجرز: پنالتي ها بسيار سخت گيرانه بود

برندان راجرز، سرمربي ليورپول، بعد از شکست 3-0 تيمش مقابل وست بروم در اولين ديدار فصل، تصميمات داور عليه تيمش را بسيار بسيار سختگيرانه توصيف کرد.

در اين ديدار علي رغم اينکه ليورپولي ها در نيمه اول تيم برتر ميدان بودند، اين تيم ميزبان بود که توسط زلتان گرا به گل رسيد. در نيمه دوم و بعد از اخراج دنيل اگر، داور دو ضربه پنالتي براي وست بروم اعلام کرد که تنها يکي از آنها توسط ادم وينگي تبديل گل شد و در نهايت روملو لوکاکو گل سوم وست بروم را به ثمر رساند.

راجرز در گفتگو با اسکاي اسپورتس نيوز گفت:" فکر مي کنم چند تصميم در اين ديدار عليه ما گرفته شد که بسيار سختگيرانه بود.

بعد از سپري 5 تا 10 دقيقه از ديدار، ما کنترل خوبي بر بازي داشتيم؛ ريتم خوبي به بازي داديم و چند موقعيت ايجاد کرديم و آماده بوديم که هر زمان به گل برسيم.

سپس يک ضربه کرنر به سود حريف اعلام شد و زلتان گرا با تکنيک فوق العاده اش، گلزني کرد. چيز زيادي در مورد اين گل نمي توان گفت؛ اسکرتل ضربه سر خوبي زد و گلن جانسن هم به خوبي توپ را پرس کرد اما ضربه نهايي گرا فوق العاده بود.

هرچند نيمه اول کنترل بازي در دست ما بود اما 1-0 عقب افتاديم. ما در نيمه دوم شروع خوبي داشتيم اما همه چيز عليه ما پيش رفت. 

بعد از آن شرايط دشوار شد. وقتي 2-0 عقب مي افتيد، ساختار تيم به هم مي خورد. بايد براي بازيکنان مان احترام قابل شويم زيرا حتي بعد از خوردن گل سوم هم متوقف نشدند. آنها با تمام توان تلاش کردند و من نمي توانستم چيز بيشتري از آنها بخواهم.

امروز روز ما نبود و من به استيو کلارک تبريک مي گويم. گرفتن چنين نتيجه اي در اولين بازي براي او بسيار خوب است. اميدوارم روزهاي اين چنيني زياد نداشته باشيم و به پيشرفت مان ادامه بدهيم."

یک شنبه 29 مرداد 1391  11:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها