مديركل صداوسيماي مركز قزوين در ديدار با نماينده ولي فقيه دراستان و امام جمعه قزوين از پخش 24 ساعته برنامههاي راديويي و تلويزيوني خبر داد و گفت: براي تحقق اين امر رسانه استاني علاوه بر داشتن تشخص، سرآمدي و هويت بايد از حمايتهاي مادي و معنوي نماينده ولي فقيه در استان، استاندار و ساير مسوولان استان هم برخوردار باشد.
صادقي جهاني در ادامه ضمن تشريح برنامههاي صدا و سيماي مركز قزوين در ماه مبارك رمضان به جايگاه حوزههاي علميه در مباحث ديني و معارف اسلامي اشاره كرد و افزود: سعي ميكنيم از تمام ظرفيتهاي حوزه ي علميه در برنامههاي ديني و مذهبي رسانه استاني استفاده كنيم.
مديركل صداوسيماي مركز قزوين همچنين چشم انداز افق رسانه را سندي فرا دستي براي نقشه راه در صدا و سيما دانست و گفت: در اين سند فرا دستي بيانات رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالي) مبني بر بكارگيري چهار محور دين، اخلاق، اميد و آگاهي سر لوحه كار قرار گرفته است كه دو حوزه ي اجتماع و خانواده مهمترين بستر براي اين محورها محسوب ميشوند.
آيت الله باريك بين نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه قزوين هم در اين ديدار بر لزوم بهرهگيري از ظرفيت روحانيون حوزه علميه در برنامههاي راديويي و تلويزيوني تأكيد كرد و گفت: با توجه به آگاهي و آشنايي روحانيون به مباحث ديني و مذهبي ارتباط هر چه بيشتر آنان با رسانه موجب رشد صدا و سيما ميشود.
وي تأكيد كرد: قرآن و عترت امانتهاي پيامبر در بين امت اسلام است كه تمسك به اين دو، انسان را از گمراهي نجات ميدهد.
امام جمعه قزوين توجه به تفسير و مفاهيم قرآن كريم را مهم دانست و گفت: توجه صدا و سيما به مفاهيم و تفسير قرآن كريم علاوه بر آشنا كردن مردم با حقايق قرآن خلاء علما را در مناطق روستايي و دور افتاده پر ميكند.