حادثهاي كه اين بازيگر سينما و تلويزيون تعريف ميكند، به زماني مربوط ميشود كه او در سريال طنز «نابردهرنج» بازي ميكرد. ديرباز در اينباره ميگويد: در سريال نابرده رنج به كارگرداني عليرضا بذرافشان، بازي ميكردم. اين سريال دفاع مقدسي و جنگي با مضمون طنز، صحنههاي انفجار زيادي داشت. در يكي از اين صحنهها كه به يك انفجار بزرگ مربوط بود، در حين رخ دادن انفجار، تركشي به بدنم اصابت كرد و باعث مصدوميتم شد.
پس از هياهويي كه با اين اتفاق در عوامل ايجاد شد، به بيمارستان رفتم و هرچند اين حادثه، جراحت جدي برايم در پي نداشت، اما باعث شد كار تصويربرداري سريال چند روزي متوقف بماند. من هم بعد از چند روز استراحت و تحت درمان قرار گرفتن و زماني كه حال عموميام رو به بهبود رفت، دوباره به سريال نابرده رنج برگشتم. اما دو نكته قابل تامل در اين ماجرا وجود دارد؛ نكته اول اينكه آن حادثه ميتوانست به من آسيب جدي برساند و زمينگيرم كند، اما خدا نخواست. نكته دوم، قرار گرفتن در يك موقعيت نمايش مربوط به سالهاي دفاع مقدس بود، در حالي كه اصل رويداد يعني صحنههاي دفاع واقعي، انسان را بيترديد به ستايش رزمندگان آن سالها وا ميدارد كه چگونه از حريم كشور دفاع كردند.