مواد لازم براي 4 نفر
گوجهفرنگي: متوسط 4 عدد، تخممرغ: 3 عدد، قارچ: 3 عدد، پنير پيتزا: 100 گرم، شويد و نعناع: 2 قاشق سوپخوري، سير: يك حبه، نمك، فلفل، زردچوبه و روغن سرخكردني: به ميزان لازم.
طرز تهيه: سير را رنده كنيد. گوجهفرنگيها را پوست بكنيد، نگيني خرد كنيد و قارچها را هم حلقهحلقه كنيد. حالا مقداري روغن در ظرفي بريزيد و گوجهفرنگيها، قارچها و سير را كمي تفت بدهيد. سبزيها را خرد كنيد و نيمي از آنها را با نمك، فلفل و زردچوبه به گوجهفرنگيها اضافه كنيد. اين مواد را هم بزنيد تا مخلوط شود. بعد از 5 دقيقه، تخممرغها را در ظرفي بشكنيد و هم بزنيد و آرام آرام به مواد در حال سرخشدن اضافه كنيد. اين مخلوط را مرتب هم بزنيد تا همه مواد با تخم مرغ مخلوط شود. حرارت را ملايم كنيد و پنير پيتزا را رنده و به مواد اضافه كنيد. غذا را هم بزنيد و در قابلمه را بگذاريد تا تخممرغها سفت شوند. در مرحله آخر فراموش نكنيد بقيه سبزيها را روي املت بريزيد و ميل كنيد.