0

جغور بغور يا خوراك جگر

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

جغور بغور يا خوراك جگر

 

 
مواد لازم براي 4 نفر


جگر گوسفند: نيم كيلو، پياز متوسط: 2 عدد،‌ سيب‌زميني متوسط: 2 عدد، گوجه‌فرنگي متوسط: 2 عدد،‌ نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم،‌ روغن مخصوص سرخ‌كردني: به ميزان لازم و جعفري مقداري براي تزئين.

 

 

طرز تهيه: ابتدا جگر گوسفند را بشوييد و به قطعاتي به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد. مقداري روغن داخل ظرفي بريزيد و بگذاريد كمي داغ شود. سپس پيازها را كه خلالي خرد كرده‌ايد، داخل آن بريزيد و بگذاريد طلايي شود. وقتي پيازها آماده شد، جگرهاي ريز شده را داخل پياز بريزيد. گوجه‌فرنگي‌‌ها را هم خرد كنيد، به غذا اضافه كنيد و هم بزنيد. حالا بگذاريد تا سرخ شود و آب آن به خوردش برود. در اين مرحله نمك، فلفل و ادويه را هم به جگرهاي سرخ شده اضافه و شعله را كم كنيد. اگر جگرها آب نداشت به اندازه نصف استكان آب به آن اضافه كنيد، تا به آرامي بپزد. حدود 20 دقيقه زمان براي پختن جگرها كافي است. سيب‌زميني‌ها را هم به صورت نگيني خرد و داخل روغن سرخ كنيد. وقتي سيب‌زميني‌ها سرخ شد، آنها را داخل آبكش بريزيد تا روغن اضافي آن گرفته شود، سپس به جگرهاي سرخ شده و پخته اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. بعد از حدود 5 دقيقه غذا آماده است. غذا را در ظرفي بريزيد و با جعفري تزئين كنيد.

 

یک شنبه 29 مرداد 1391  7:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها