0

خوراک جو با قارچ خامه ای

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

خوراک جو با قارچ خامه ای

 

مواد لازم

جو پوست‌كنده 150 گرم(يك پيمانه)
 كره 50گرم
قارچ 300 گرم
 شويد وریحان هر کدام 30 گرم
خامه 150 گرم
سير سه حبه
 پياز يك عدد
 گوجه‌فرنگي پنج عدد
نمك، فلفل و پنيرپيتزا به ميزان لازم

طرز تهيه

براي تهيه اين خوراک ابتدا جو را با مقداري آب در ظرفي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا 30 دقيقه پخته و نرم شود. بعد آن را از صافي رد مي‌كنيم. كره را ذوب كرده، سير ريز خردشده را همراه با پياز خردشده به آن افزوده و تفت مي‌دهيم تا نرم شود. قارچ را ورقه‌اي خرد كرده و با پياز تفت مي‌دهيم تا آب آن كشيده شود. سه عدد از گوجه‌فرنگي‌ها را پوست كنده و خرد مي‌كنيم و به قارچ اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

شويد و ريحان را ريز خرد كرده و با نمك و فلفل به مواد افزوده، در انتها جو و خامه را مي‌ريزيم و كاملا مخلوط مي‌كنيم. كف ظرف نسوز را چرب كرده مواد را داخل آن ريخته و كاملا پهن مي‌كنيم. دو عدد گوجه‌فرنگي باقي‌مانده را حلقه‌اي برش زده روي خوراك قرار مي‌دهيم و روي گوجه‌فرنگي‌ها پنيرپيتزاي رنده‌شده مي‌ريزيم و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 30 دقيقه مي‌گذاريم.

یک شنبه 29 مرداد 1391  4:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها