مواد لازم
فيله گوساله خلال شده 300 گرم
فيله مرغ خلال شده 300 گرم
ميگو 300 گرم
پياز خلال شده 1 پيمانه
كلم برگ خلال شده 1 پيمانه
كاهو چيني خلال شده 1 پيمانه
هويج خلال شده 1 پيمانه
كدوي خلال شده 1 پيمانه
فلفل دلمهاي خلال شده 1 پيمانه
قارچ حلقهاي خرد شده 1 پيمانه
سويا سس 3 قاشق غذا خوری
سركه بالزاميك 2 قاشق غذاخوری
روغن زيتون 2قاشق غذاخوری
كرفس و جعفري خرد شده 1 پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه
طرز تهيه
ميگوها را شسته و با كرفس، جعفري و مقداري آب به مدت ۵ تا ۸دقيقه ميجوشانيم تا بوی آن گرفته شود و بعد آن را آبكش ميكنيم.
در تابه بزرگی پياز خرد شده را با روغن زيتون تفت داده، فيله گوشت را افزوده و كمي تفت ميدهيم. سپس فيله مرغ و ميگوها را افزوده و اجازه ميدهيم تا گوشتها به طور كامل تفت خورده و پخته شوند.
سبزيها را ۲۰ دقیقه در آب جوش می ريزيم تا كمي نرم شوند بعد آنها را آبكش كرده و به مخلوط گوشت اضافه ميكنيم.
نمك، فلفل، سويا سس و سركه بالزاميک را افزوده و به مدت پانزده دقيقه روي حرارت ملايم ميگذاريم تا همه مواد بخارپز شوند. خوراک مخلوط مغولی بدون نان و برنج مصرف می شود.