مواد لازم
بادنجان 1 كیلوگرم
گوشت چرخكرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
زرشك 100 گرم
قارچ 200 گرم
ادویه، نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
كاری 1 قاشق چایخوری
پودرلیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم
طرز تهیه
بادنجان را بدون پوست از وسط برش میزنیم. سپس در تابه با كمی روغن و یک لیوان آب بادنجان را میپزیم.گوشت چرخكرده را با پیاز تفت میدهیم سپس نمك، فلفل، زردچوبه، كاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه میكنیم آنگاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشك اضافه میكنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی میافزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب میپزیم.
در این لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر میكنیم سپس پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم و پنج دقیقه در فرقرار میدهیم.بادنجان را در روغن زیاد سرخ نكنید كمی روغن اضافه كنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. خوراک بادنجان و گوشت را با نخودفرنگی ،ذرت و شوید تزئین نمایید.