پسته در گروههای غذایی جزء گروههای غذایی گوشت و حبوبات قرار میگیرد و در هر 100 گرم پسته 600 کیلو کالری انرژی وجود دارد.
کارشناس مسؤول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: پسته جزء خشکبار دستهبندی میشود و به علت داشتن خواص پروتئینی جزء گروههای غذایی گوشت و حبوبات قرار میگیرد.
یوسف نقیایی ادامه داد: در هر 100 گرمپسته حدود 600 کیلو کالری انرژی و 15 گرم پروتئین موجود است که عمدتا حاوی اسیدهای آمینه ضروری بوده و مصرف آن برای کودکان در حال رشد بسیار مناسب است.
وی افزود: همچنین پسته حاوی 52 گرم چربی است که بیشتر آن از انواع اسیدهای چرب غیراشباع میباشد که این اسیدهای چرب برای رشد و نمو کودکان حائز اهمیت بسیار هستند.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: از ترکیبات دیگر پسته میتوان به وجود فسفر بالا یعنی حدود 475 میلیگرم اشاره کرد که جهت رشد فکری و بهره هوشی بسیار مفید است همچنین پسته حاوی کلسیم نسبتا خوبی است که میتواند به تامین کلسیم روزانه در کنار سایر منابع کلسیمی کمک کند.
وی گفت: برای گروه سنی کودکان و نوجوانان که علاوه بر نیاز به انرژی، به فاکتورهای موثر در هوش نیاز دارند پسته میتواند میان وعدهای مناسب تلقی شود.
کارشناس مسؤول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد، مصرف پسته را برای بزرگسالان در صورتی که اضافه وزن و چاقی نداشته باشند توصیه کرد و گفت: مصرف زیاد پسته به دلیل داشتن انرژی زیاد توصیه نمیشود.