با استقلالي که مردم انتظار دارند فاصله داريم
قلعهنويي:
با استقلالي که مردم انتظار دارند فاصله داريم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با استقلالي که مردم از ما انتظار دارند و قلعه نويي ميخواهد فاصله داريم.
|
|
|
امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از بازي با ملوان درخصوص شرايط استقلال با وجود مصدوميت جباري و ميداودي اظهار داشت: در ابتداي صحبتها باز هم به مردم آذربايجان تسليت ميگويم و بابت عيد فطر هم پيشاپيش تبريک ميگويم. ما شرايط استقلال را ايدهآل نميدانيم اما شرايط بد هم نيست. در بازي دوستانه به دنبال نتيجه نبوديم و ميخواستيم به جوانها فرصت بدهيم. شما ديديد که نفت تهران بازي خوبي انجام داد اما به پيکان باخت.
به گزارش فارس ،وي افزود: مشکل ما اين است تا ميآييم شکل بگيريم به تعطيلات ميخوريم. وقتي فيلم بازي با مس را بررسي کرديم ديديم موقعيتهاي خوبي داشتيم و اعتقاد دارم شرايطمان بازي به بازي بهتر ميشود و هيچ نگراني ندارم اما با استقلالي که مردم از ما انتظار دارند و قلعه نويي ميخواهد فاصله داريم ما بايد نقاط ضعفمان را برطرف کنيم اما بهتر ميشويم.
قلعهنويي در خصوص اينکه ممکن است بازيکنان استقلال بازي با ملوان را جدي نگيرند تا براي دربي مصدوم و محروم نشوند، گفت: ملوان تيم بسيار خوبي است که مربي خوبي هم دارد و بازيکنان جديدي به اين تيم اضافه شدهاند. بي دليل در بالاي جدول نيستند اما همان قدر که بازي پرسپوليس مهم است ملوان هم اين شرايط را دارد. هر دو بازي 3 امتياز دارد اما اگر اين شرايط نبود باز با تمام قوا بازي مي کرديم.
وي در خصوص مصدومان تيم افزود: جباري و ميداودي در اختيارمان نيستند اما بازيکن محروم نداريم و يکسري از بازيکنان هم خسته هستند.
سرمربي استقلال در خصوص آخرين وضعيت آمادگي جانواريو گفت: جانواريو آن بازيکني که مثل سالهاي گذشته ميدرخشيد براي ما نيست اما هنوز هم يکي از بهترين بازيکنانمان در اين فصل بوده است.
خبرنگاري پرسيد ظاهرا در جلسه با فتح الله زاده اعلام کردهايد که نياز به مهاجم داريد که قلعه نويي گفت: چنين مسئله اي نيست و ما جلسه با فتح الله زاده زياد برگزار ميکنيم. اما اين جلسه مورد نظر در خصوص مسائل مالي و ديگر مسائل بوده است. ما تا نيم فصل با همين بازيکنان ادامه ميدهيم.
يکي ديگر از خبرنگاران در اين باره گفت که سايت باشگاه استقلال چنين مطلبي را منتشر کرده بود که سرمربي آبي پوشان تصريح کرد: فتح الله زاده مدير فني است و آينده نگري ميکند. حتما او نقاط ضعف تيم را ديده و به اين نتيجه رسيده که بايد در نيم فصل يک مهاجم بگيريم البته صحبتهايي شده است ولي تمرکز ما روي همين سه مهاجم است چون ميداودي به شرايط آرماني رسيده بود اما متاسفانه مصدوم شد.
سرمربي استقلال در خصوص اينکه ظاهرا قرار بود بازيکنان روز گذشته از باشگاه پول دريافت کنند، گفت: آنها به باشگاه رفتند تا چکهاي خود را دريافت کنند. فتح الله زاده واقعا تلاش ميکند اما نميدانم چرا شانس من اين گونه است به هر جا ميرويم به مشکل ميخوريم. در تيم ملي هم همين طور بود و در تراکتورسازي هم در عرض 5 ماه يک ريال هم پول نيامد. اميدوارم مشکلات حل شود و دوستان هم در تلاشاند.
قلعه نويي اختلاف بين خود و فتح الله زاده را در خصوص فروش جواد نکونام تکذيب کرد و گفت: آنهايي که من را ميشناسند ميدانند که من چه در گرفتن بازيکن و چه در انتقال آن مشورت ميکنم. وقتي در مورد نکونام به من پيشنهاد شد جلسه درون تيمي گذاشتيم و نظراتمان را منتقل کرديم و به اين نتيجه رسيديم تا نيم فصل هيچ بازيکني از جمع ما جدا نشود.
سرمربي استقلال با اشاره به اتفاقاتي که در آذربايجان رخ داده تصريح کرد: متاسفانه اين حادثه بسيار دردناک بود ولي در اين چند روزه ثابت شد معرفت ايراني هنوز زنده است و اميدوارم اين شرايط ادامه داشته باشد. درست است که کمکها ارسال شده اما سامان دهي آنها مهمتر است. متاسفانه در حادثههاي قبل ساماندهي خوبي نبود. يک سال در تبريز بودم و ميدانم از يکماه ديگر شرايط آب و هوايي در آنجا متغير ميشود.
وي افزود: صبح امروز اخبار زير نويس شبکه خبر را دنبال ميکردم که ديدم نوشته است از امروز کلنگ خانهها زده شده است. اميدوارم اين اتفاق فقط زيرنويس نباشد و واقعا کلنگ ها زده شده باشد اما خبري شنيدهام که اميدوارم دروغ باشد. شنيده ام بيمارستاني که تازه تاسيس کرده بودند با زلزلهاي که آمده تخريب شده است. مشکلات آنها با دادن چادر حل نميشود و بايد براي اسکان آنها کانکسهايي که به شکل سوئيت است در نظر گرفته شود. در پايان اميدوارم در هيچ جاي ايران شاهد چنين حادثه اي نباشيم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 28 مرداد 1391 3:59 PM
تشکرات از این پست