0

فرگوسن: فکر نمی‌کردم بتوانیم فن پرسی را جذب کنیم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپيارسال به دوستان

خبرگزاری فارس: سرمربی شیاطین سرخ پس از امضای قرارداد با رابین فن پرسی عنوان کرد فکر نمی‌کرد بتواند این مهاجم هلندی را به اولدترافورد بیاورد.

خبرگزاری فارس: فرگوسن: فکر نمی‌کردم بتوانیم فن پرسی را جذب کنیم

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ساکروی، رابین فن پرسی 29 ساله که فصل گذشته با به ثمر رساندن 30 گل توانست عنوان بهترین گلزن لیگ برتر انگلیس را از آن خود کند، با قراردادی 24 میلیون پوندی آرسنال را ترک کرد و به منچستریونایتد پیوست.

سر الکس فرگوسن در این مورد گفت: رابین مهاجمی سطح بالا و با رکوردهای اثبات شده در لیگ برتر و بازی‌های بین المللی است. استعدادهای او نیازی به معرفی برای هواداران ما ندارد. حرکت‌های او، قدرت تمام کنندگی و سایر توانایی‌های‌ رابین فوق العاده است.

وی افزود: لیگ انگلیس، بهترین لیگ در دنیا است. مطمئن هستم لیونل مسی در این لیگ نمی‌تواند 72 گل بزند. ما به یک بازیکن تمام کننده احتیاج داشتیم. پل اسکولز و رایان گیگز نیز به ما خواهند پیوست تا سطح بلوغ و تجربه تیم بالاتر برود. به همین دلیل است که رابین در حال حاضر برای ما بسیار مهم به شمار می‌رود. هیچ‌گاه فکر نمی‌کردم بتوانیم او را به خدمت بگیریم ولی زمانی که او از تمدید قرارداد با آرسنال سر باز زد، ما وارد عمل شدیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 28 مرداد 1391  3:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها