0

دي‌ماريا: با مورينيو، رئال هر سال پيشرفت مي‌کند

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

دي‌ماريا: با مورينيو، رئال هر سال پيشرفت مي‌کند

آنخل دي ماريا، هافبک رئال، ژوزه مورينيو، سرمربي تيمش را مورد ستايش قرار داد.

اين ستاره 24 ساله آرژانتيني فصل خوبي را با رئال سپري کرد و با رهبري مورينيو توانست با پشت سر گذاشتن بارسا، بار ديگر قهرماني در لاليگا را جشن بگيرند.

او در گفتگو با نشريه مارکا گفت:" زير نظر مورينيو، من از هر لحاظ پيشرفت کردم. از نظر تاکتيکي بهتر شدم و اکنون به کارهايي که انجام مي دهم، اطمينان بيشتري دارم. اعتمادي که از اولين روز حضورم در رئال به من شد، فوق العاده بود. تنها مي توانم از او به خاطر اعتمادش تشکر کنم.

ترديدي نيست که مورينيو يک مربي خاص براي من است. زير نظر او، من هر سال پيشرفت مي کنم و از اين ناراحتم که فصل گذشته، مصدوميت ها فرصت زيادي در اختيار من قرار نداد."

دي ماريا همچنين معتقد است که تيم رئال زير نظر مورينيو هر سال پيشرفت مي کند واين مسئله شانس آنها براي فتح جام هاي بيشتر افزايش مي دهد.

" با هدايت مورينيو، رئال مي تواند قهرماني هاي بيشتري به دست بياورد. هر سالي که با هم سپري مي کنيم، بهتر مي شويم و اميدوارم اين فصل يک گام ديگر به جلو برداريم. اين تيم هيچ محدوديتي ندارد اما براي رسيدن به هدف مان بايد سخت کار کنيم.

اولويت اصلي ما به عنوان يک تيم، قهرماني در چمپيونزليگ است؛ اين جامي است که همه ما به دنبال آن هستيم. هدف فردي من، قرار گرفتن در جمع 10 بازيکن برتر دنياست و بايد ببينيم در مراسم توپ طلا چه اتفاقي رخ خواهد داد."

او همچنين در مورد رابطه اش با هواداران رئال گفت:" قرار گرفتن در قلب هواداران رئال در ابتدا بسيار دشوار است اما من اندک اندک در بين آنها به محبوبيت رسيدم. اکنون بسيار خوشحالم و هر بار که مورد محبت هواداران قرار مي گيرم، در زمين نمايش بهتري ارائه مي دهم و اميدوارم اين روند همچنان ادامه داشته باشد."

رئال رقابت هاي فصل جديد لاليگا را از روز يکشنبه با ديدار مقابل والنسيا آغاز مي کند.

شنبه 28 مرداد 1391  1:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها