فرگوسن: فان پرسي ' کانتوناي جديد' است
' سر الکس فرگوسن' سرمربي منچستريونايتد که ' رابين فان پرسي' را از زير گوش رقيب همشهري ربوده است به منچسترسيتي هشدار داد که ديگر نمي تواند روي قهرماني در ليگ برتر با تفاضل گل بهتر حساب کند.
|
|
|
فرگوسن ، فان پرسي را '' اريک کانتوناي جديد'' خواند و گفت که او در ترکيب ديدار دوشنبه شب منچستريونايتد مقابل اورتون قرار خواهد داشت.
به گزارش ايرنا فان پرسي روز گذشته با قراردادي چهار ساله به مبلغ 250 هزار پوند در هفته به منچستريونايتد پيوست.
فرگوسن پس از آن که فان پرسي قراردادش را امضا کرد در موضعي تهاجمي نسبت به رقيبان قرار گرفت و گفت: سال پيش سالي سخت بود. نخستين بار بود که يک تيم فقط به خاطر تفاضل گل جام قهرماني را از ما مي گرفت. ما به همين خاطر قهرماني ليگ برتر را از دست داديم و ديگر اجازه نخواهيم داد چنين اتفاقي تکرار شود.به من اعتماد کنيد.
سرمربي منچستريونايتد افزود: رابين همان کسي است که ما در دو سال گذشته احتياج داشتيم. ما يک بازيکن تمام کننده نياز داشتيم ، بازيکني در قد و قامت اريک کانتونا.
وي گفت: ما بدون رابين هم مي توانستيم قهرمان شويم ولي حضور او اطمينان ما نسبت به آينده را بيشتر کرده است. هيچ وقت فکر نمي کردم بتوانيم فان پرسي را بدست بياوريم. تا شش ماه پيش هم چنين تصوري نداشتم. فکر نمي کردم آرسنال به او اجازه رفتن بدهد اما او حاضر به تمديد قراردادش نشد و از همان زمان ما وارد عمل شديم.
فرگوسن خاطرنشان کرد: دوران پل اسکولز و رايان گيگز در تيم بسر آمده و ما به بازيکناني برجسته براي جايگزيني آنها نياز داشتيم.
منچسترسيتي به سختي جنگيد تا فان پرسي را به خدمت بگيرد ولي سرانجام منچستريونايتد موفق به عقد قرارداد با اين بازيکن هلندي شد. '' روبرتو مانچيني'' سرمربي منچسترسيتي پس از پيوستن فان پرسي به منچستريونايتد گفت که در اين فصل ، يونايتد قهرمان ليگ برتر خواهد شد.
سرمربي ايتاليايي در تعريف هاي خود تا جايي پيش رفت که گفت اکنون منچستريونايتد چهار تن از بهترين مهاجمان دنياي فوتبال را در اختيار دارد.
فان پرسي از اين پس با پيراهن شماره 20 براي يونايتد به ميدان خواهد رفت، پيراهني که پيش از اين بر تن '' اوله گونار سولسکيائر'' بود .
او روز جمعه براي نخستين بار در تمرين منچستريونايتد حضور يافت.
|
شنبه 28 مرداد 1391 1:39 PM
تشکرات از این پست