یك متخصص تغذیه گفت: در فصل تابستان برای پیشگیری از بروز اختلالات و بیماری های گوارشی، تنفسی و پوستی در طول سفر سعی نمائید از غذاهای نیمه خشك با رطوبت كم و یا از غذاهای كاملا داغ استفاده كنید.
عماد معصومی، متخصص تغذیه در گفتگو باباشگاه خبرنگاران افزود: شیوع برخی از بیماری ها و اختلالات در فصل تابستان در مقایسه با فصول دیگر سال بیشتر میشود كه بیماری های گوارشی و روده ای در راس آن قرار دارند.
وی با بیان اینكه علت عمده و فهم بیماری ها و اختلالات در فصل تابستان، تغذیه نامناسب و رعایت نكردن اصول غذایی مناسب است اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن تابستان و افزایش مسافرتهای برون شهری، رعایت برخی از نكات ساده بهداشتی میتواند خطر بروز برخی از بیماری های شایع این فصل را به پائین ترین حد ممكن برساند.
این متخصص تغذیه گفت: در فصل تابستان برای پیشگیری از بروز اختلالات و بیماری های گوارشی، تنفسی در طول سفر، سعی نمایید از غذاهای نیمه خشك با رطوبت كم و یا از غذاهای كاملاً داغ استفاده كنید.
معصومی ادامه داد: علاوه بر مصرف غذاهای نیمه خشك با رطوبت كم و یا غذاهای كاملاً داغ، مصرف میوه های تازه، انواع كنسروها، بستنی پاستوریزه، غذاهای خشك و نان نیز میتواند از بروز مشكلات گوارشی و روده ای و برخی دیگر از اختلالات در طول سفر پیشگیری كند.
وی یادآور شد: برای اطمینان یافتن از سلامت كنسروها، قبل از بازكردن و مصرف كنسرو باید به مدت 20 دقیقه آن را جوشانید.
معصومی با اشاره به اینكه مصرف كاهو و سبزیجات تازه كه به دقت ضد عفونی و شسته شده باشد نیز خطر بروز اختلالات گوارشی و روده ای را كاهش می دهد تصریح كرد: پختن مناسب مواد غذایی و پرهیز از نگهداری مواد غذایی پخته شده در كنار مواد غذایی خام و همچنین پرهیز از نگهداری بیش از اندازه غذا در درجه حرارت محیط، از دیگر اصول تغذیه ای مناسب در تابستان است.
وی خاطرنشان كرد: قبل از دست زدن به مواد غذایی آماده مصرف و پس از تماس دست ها با مواد غذایی خام و نشسته و مواد زائد و سطوح آلوده باید دست ها را با آب صابون به دقت شست.