پزشكان استرالیایی میگویند اگر خود را به خوردن غذاهای خانگی عادت دهید، عمرتان طولانیتر میشود.
كارشناسان بهداشت عمومی در دانشگاه استرالیایی موناش، مركز پزشكی ملی استرالیا و انستیتو مطالعات ملی سلامت در تایوان در مطالعات مشترك خود دریافتهاند افرادی كه حداقل پنج نوبت در هفته غذای خانگی طبخ و مصرف میكنند، حداقل 10 سال به طول عمرشان افزوده میشود.
به گزارش روزنامه اكسپرس، دكتر مارك وال كوئیست، استاد افتخاری مركز سلامت و تغذیه آسیا و اقیانوسیه در دانشگاه موناش تاكید كرد: به طور كلی افرادی كه عادت به مصرف غذاهای خانگی دارند و خودشان غذا میپزند، اغلب رژیم غذایی بهتری دارند و به همین نسبت كمتر با خطر ابتلا به بیماریها و ناراحتیهای مختلف جسمی مواجه میشوند و در نهایت به طول عمرشان افزوده میشود.