یک استاد دانشگاه گفت: خانمها باید بپذیرند که نقش مادری با نقشهای دیگر مانند اشتغال در تعارض است از این رو مادران شاغل باید با حمایتی که دولت در این خصوص انجام میدهد، از اشتغال صرفنظر کنند.
فروز رجاییفر در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس اظهار داشت: در سیاستهای افزایش جمعیت اگر تغییرات مهندسی اجتماعی بر اساس محوریت خانواده باشد، سیاستهای ازدیاد نسل با موفقیت روبرو میشود اما در غیر این صورت افزایش جمعیت خطرآفرین خواهد بود.
وی افزود: اگر سیاستهای فعلی مانند مسائل اقتصادی در راستای افزایش جمعیت تغییر نکند، ما هم با بحران عاطفی و روحی مواجه خواهیم شد و هم بحران جمعیت. چرا که وقتی مشکل خانوادهها از نظر اقتصادی برطرف نشود، پدر و مادر هردو مجبور به کار در بیرون از خانه شده و خانواده از کارکرد اصلی خودش که همان فراهم کردن مکان آرامش روحی و محل تربیت صحیح فرزندان است، دور میشود.
وی ادامه داد:البته خانمها باید بپذیرند که نقش مادری با نقشهای دیگر مانند اشتغال در تعارض است از این رو مادران شاغل باید با حمایتی که دولت در این خصوص انجام میدهد، از اشتغال صرفنظر کنند. چرا که توزیع وقت اداری اجازه نمیدهد که خانم شاغل، خانواده را محور قرار داده و اوضاع آن را به سامان برساند.
رجاییفر با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ غربی در جامعه باعث دور شدن خانوادهها از ارزشهای اسلامی شده است، تاکید کرد: طبق تفکر غربی که اصرار بر ورود زنان به عرصه اجتماعی داشته و اعتقادی به خانواده محوری ندارد، بر اساس هجمه فرهنگی دشمنان به میان خانوادههای ما رسوخ پیدا کرده و باعث شده اشتغال زنان نوعی ارزش محسوب شود. در حالی که طبق تعالیم اسلامی اصلیترین وظیفه یک زن نقش مادری و همسرداری است.
این استاد دانشگاه با ذکر این نکته که در هر قاعدهای استثناهایی نیز وجود دارد، خاطرنشان کرد: البته در هر قاعدهای استثنا وجود دارد، ممکن است خانمی قصد ازدواج نداشته باشد و تمایلی به فرزنددار شدن در او نباشد. از نظر حقوقی نباید مانع چنین خانمهایی شویم اما از نظر فرهنگی و تربیتی حضور زن در خانواده بهتر از اجتماع است.