منصور ابراهیمزاده پس از شکست 2 بر یک تیمش مقابل پیکان گفت: قبل از هر چیز به مردم آذربایجان به دلیل زلزله اخیر تسلیت و پیشاپیش عید فطر را تبریک میگویم.
وی در مورد محرومیتش از حضور روی نیمکت در این مسابقه عنوان کرد: قبل از طرح مسائل فنی دوست دارم به این سوال پاسخ دهم. در دیدار برابر آلومینیوم داور چهارم تشخیص داد من باید از کنار زمین اخراج شوم در حالی که هیچ توهینی به داور نکرده بودم. همه من را میشناسند و میدانند ابراهیمزاده اهل توهین و بیاحترامی نیست.
ابراهیمزاده ادامه داد: اینکه در کنار زمین صحنهای اتفاق بیفتد و بگویم خطا شد و یا توپ به کرنر رفت، طبیعی است. به همین دلیل در بازی با نفت از روی سکوها بازی را دنبال کردم اما بیرون ماندنم در این مسابقه مربوط به اتفاقی است که سال قبل در بازی برابر ذوبآهن و داماش اتفاق افتاد. در آن دیدار شرایط داوری طوری بود که من با آقای ابراهیمی به صورت دوستانه موضوعی را مطرح کردم و آن صحبت را گزارش کردند و محرومیتی برای من در نظر گرفتند. ای کاش چون این جریمه در تیم دیگری بود من را به صورت مالی جریمه میکردند که این محرومیت به تیم جدیدم نرسد.
ابراهیمزاده اظهار داشت: امیدوارم و آرزو میکنم همانطور که قانون، مربیان و بازیکنان را مجبور میکنند تسویه حساب از دارایی بگیرند و بعد قرارداد ثبت کنند پیگیر طلب بازیکنان و مربیان از باشگاههای خود در سال قبل هم باشند. من 60 درصد از مبلغ قرارداد سال قبلم با ذوب آهن را نگرفتم. قرارداد سال گذشتهام مبلغ خارج از عرفی نبوده و با توجه به اینکه هم در مسابقات آسیایی و هم در لیگ حضور داشتیم قرارداد بستم.
وی در مورد مسابقه با پیکان عنوان کرد: قبل از بازی هم گفتم چون دو بازی قبلی خود را بردهایم شرایط این بازی متفاوت است و خطر اینکه در باد آن دو پیروزی بخوابیم، وجود دارد. به ویسی و بازیکنان پیکان تبریک میگویم چرا که به آن هدفی که دنبال میکردند رسیدند. آنها با داشتن بازیکنانی مثل مبعلی، معقولی و طهماسبی به دنبال استفاده از ضربات ایستگاهی بودند و با توجه به اینکه بازیکنان سرعتی در اختیار داشتند میخواستند در ضد حملات خطا بگیرند و از ضربات ایستگاهی استفاده کنند که روی همین مسئله به دو گل رسیدند.
ابراهیمزاده تاکید کرد: دو فوتبال مختلف در دو نیمه ارائه کردیم. متاسفانه شانس با ما یار نبود و خیلی ساده بگویم که بازیکنان ما در باد دو پیروزی قبلی که یکی در دیدار دوستانه برابر استقلال و دیگری در لیگ برتر برابر نفت آبادان بود خوابیدند. باید از اتفاقی که سال قبل برای دو تیم صبا و نفت تهران افتاد درس بگیریم. آنها در نیم فصل اول نتایج خوبی کسب کردند ولی در فصل دوم شرایط این تیمها به شکل دیگری دنبال شد.
سرمربی نفت تهران یادآور شد: تیمها معمولا در بازی با پرسپولیس، استقلال و تراکتورسازی که هواداران زیادی دارند و بازی پوشش بیشتری داده میشود باانگیزهتر ظاهر میشوند تا نسبت به دیدارهایی که با تیمهای بینام و نشان دارند. این تفکر غلطی است و مشکلی است که برای کل مجموعه فوتبال ما وجود دارد. باید تلاش کنیم در آینده قویتر عمل کنیم و نتایج بهتری بگیریم.
ابراهیمزاده در مورد نیمکتنشینی سوشا مکانی و احمد آلنعمه گفت: دو دروازهبان خوب داریم. بیرانوند هم دروازهبان بسیار خوبی است و ما باید جایگاه دو دروازهبان را حفظ کنیم. سوشا مکانی در 4 بازی ما به میدان رفت و امروز هم تصمیم گرفتیم بیرانوند را درون دروازه قرار دهیم. ممکن بود همین گلهایی که بیرانوند دریافت کرد مکانی هم میخورد.
وی اضافه کرد: احمد آل نعمه هم هنوز آن شرایط ایدهآل خود را پیدا نکرده و خودش هم این موضوع را میداند. شرایط او در بازی با نفت آبادان به صورت ایدهآل نبود. پیکان نفرات سرعتی دارد که ما برای اینکه دچار مشکل نشویم بیشتر بازیکنان سرعتی را درون زمین قرار دادیم. همانطور که دیدید در بخش دفاع غفوری و حمدینژاد را بازی دادیم که مشکلی هم پیش نیامد.
سرمربی نفت تهران در مورد اینکه با وجود ایجاد موقعیتهای فراوان نتوانستید گل بزنید و به نظر میرسد در خط حمله دچار مشکل هستید خاطرنشان کرد: یعقوب کریمی در 3 بازی 4 گل به ثمر رساند. موسوی را هم در خط حمله داریم. متاسفانه بازیکنان ما در این دیدار در زدن ضربات آخر اشتباه کردند و این واقعیتی است که ما فرصت گلزنی داشتیم. در تمرینات با بازیکنان کار میکنیم تا فرصت گلزنی به وجود بیاید و بتوانند گلزنی کنند و اگر نتوانستند باید باز هم روی این مسئله کار کنیم. در بازی دوستانه با استقلال شبیه همین که نصیب خیری شد را به دست آوردیم و توانستیم گل بزنیم اما در این دیدار از این موقعیت نتوانستیم استفاده کنیم. در موقعیتهای دیگر یا توپ را بیرون زدیم و یا توپ به بازیکن برخورد کرد و موقعیت از دست رفت.
ابراهیم زاده در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه ذوبآهن چرا نتیجه نمیگیرد یادآور شد: من دوست ندارم در مورد ذوبآهن صحبت کنم و نمیتوانم به این سوال جواب دهم.